Position: sygdoms > influenza >

hvordan man vælger den rigtige ADHD medicin

   Hvis du eller dit barn lider af ADHD , er der en række medikamenter til rådighed til at behandle den betingelse . At vælge den rigtige ADHD medicin indebærer en kombination af medicinsk rådgivning , behandling af personlige behov og trial and error . Med korrekt konsultation med din læge , kan du vælge en ADHD-behandling program, der vil arbejde for dig eller dit barn
1 .
Vælg et nydelsesmiddel . Stimulanser arbejde på balance niveauer af neurotransmittere i hjernen for ADHD patienter . De reducerer uopmærksomhed og hyperaktivitet , som er almindelige symptomer for denne tilstand . En række af stimulanser kan bruges til at behandle ADHD , herunder Ritalin , Vyvanse og Adderall . Hver medicin leveres med forskellige doser , så bør du overveje hvor ofte man kan administrere denne medicin ( for eksempel , vil dit barn være i stand til at tage medicin i løbet af skoletiden hvis det er nødvendigt ? ) . Nogle stimulanser kun komme i pille form , som kan være svært for små børn at tage . Et medicin ( Daytrana ) kommer i en patch , men er kun godkendt til børn i alderen 6 til 12 . Bivirkninger af disse stimulanser omfatter manglende appetit , irritabilitet og søvnløshed . Du kan have til at eksperimentere med en eller flere stimulanser , før du finder en i en ordentlig dosis , der forbedrer dit barns ADHD symptomer uden alvorlige forstyrrelser fra bivirkninger .
to .
Vælg nonstimulants . Nogle børn tager stimulanser uden held , og andre oplever betydelige bivirkninger . For disse børn kan stimulerende medicin Strattera være gavnligt . Strattera kan forbedre ADHD symptomer samt angst , der kan komme nogle børn i mere end ¨¦n måde . Kvalme og sedation er to almindelige bivirkninger af Strattera , som kan resultere i vægttab eller nedsat appetit . I sjældne tilfælde kan leverproblemer opstå som følge af brugen af denne medicin .
3 .
Overvej antidepressiva . Ofte børn med ADHD også lider af humørsvingninger , og i disse tilfælde , kan et antidepressivt hjælpe . Nogle børn , som ikke reagerer på stimulerende eller Strattera kan også være nødvendigt antidepressiva til at behandle deres ADHD symptomer . Men i 2004 advarede USA Food and Drug Administration ( FDA ) , at børn , der tager antidepressiv medicin kan have en øget risiko for suicidale tendenser ( Nemours Foundation ) . Drøfte disse risici med dit barns børnelæge .
4 .
Vælg et højt blodtryk medicin . Clonidin og guanfacin bruges til behandling af højt blodtryk og ADHD , de arbejder for at lindre symptomer på søvnløshed og aggression i nogle ADHD patienter . Dit barn kan have brug for en af disse medikamenter til at hjælpe ham til at sove om natten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------