Position: sygdoms > influenza >

hvad er årsagerne til degenerative diske ?

   Ifølge NeurologyChannel. com er degenerative disc disease en tilstand, der opstår , når diskene mellem hvirvlerne begynder at miste deres fugt og det omgivende elastisk dækker begynder at knække . Det kan være resultatet af en række forskellige årsager

Aging

Cedars-Sinai Hospital viser, at aldring er en af de primære årsager til degenerative disc disease . Det er den naturlige proces af slitage af tid forårsager et tab af næringsstoffer til diskene.

Acceleration

dyrke sport eller være involveret i andre aktiviteter , som sætter ekstra pres på rygsøjlen og diskene kan bidrage til at fremskynde starten af degenerative disc disease .

Genetics

SpineUniverse. com indikerer , at Der kan være en historie af degenerative disc disease i din familie , der vil medføre, at du på forhånd indstillet på at kontraherende den betingelse .

Livsstil

Rygning kan bidrage til at mindske fugt og næringsstoffer i dine diske , og med tiden dette kan føre til en opdeling af den ydre skal af disken .

Diskusprolaps i lænderyggen

Et af de direkte resultater af degenerative disc disease er en diskusprolaps disk . Dette er, når yderstof af disken bryder ned og giver den indre jelly -lignende materiale på disken for at stikke ud . Dette kan lægge pres på de omkringliggende nerver og forårsage enorme smerte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------