Position: sygdoms > influenza >

hvad er CPAP-behandling ?

   CPAP står for kontinuerlig positiv luftstrøm tryk . Det er et begreb , der anvendes til behandling af den sovende uorden er kendt som søvnapnø

Identifikation

Søvnapnø er en potentielt farlig tilstand, der forårsager en person til at stoppe vejrtrækningen , mens hun sover . Ifølge den amerikanske Academy of Sleep Medicine , folk med søvnapnø er på et højere risiko for en kardiovaskulær dødsfald .

Funktion

CPAP-behandling bruger en CPAP maskine til at skabe luftgennemstrømning til den person, krop giver mulighed for dybere og mere kvalitet søvn .

Overvejelser

For at få en sygeforsikring selskab betaler for CPAP-behandling , skal den pågældende person først gennemgå en søvn undersøgelse , som anvendes til at bestemme graden af søvnapnø . En læge vil bruge sove undersøgelsens resultater til at bestemme , hvilke indstillinger skal bruges på CPAP maskinen .

Advarsel

Du må ikke ændre trykket på din CPAP maskine på egen hånd. Hvis du ikke føler CPAP-behandling virker , så kontakt din læge for at drøfte mulige ændringer i din lufttryk -indstillinger .

Forebyggelse /Solution

Ifølge Apneaguide . com , kan CPAP-behandling skal ledsages af livsstilsændringer som vægttab eller reduktion i alkoholforbrug i for at være effektiv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------