Position: sygdoms > influenza >

eddike kur mod eksem

   Leve med eksem kan være irriterende i bedste fald. Kløende, fortykket og tørre pletter på huden forårsaget af eksem ikke kun irritere , men kan også genere , der lider af denne problematiske lidelse . Mens mange lægebesøg og medicinering er som regel effektiv til behandling af eksem , skal de, der ønsker en mere naturlig behandling ikke lede længere end køleskabet . Selv om det ikke er blevet videnskabeligt bevist , har æble cider eddike blevet udråbt som en god måde at lindre eksemsymptomer

interne anvendelse

Under 1 eller 2 spsk af æble cider eddike i et glas vand en gang om dagen er blevet sagt at hjælpe med at behandle eksem . En lille honning kan blandes i vandet , samt at løse enhver smag spørgsmål . Eddike har en meget stærk smag , som kun få mennesker har , når de ikke blandes med noget andet .

Ud over at hjælpe behandle eksem , også cider eddike indeholder en lille mængde af kalium , et mineral mange eksem ramte mangler .

Eksterne Ansøgning

Brug 1 /2 af en kop cider eddike og 1 /3 af en kop kold-komprimeret saflorolie eller solsikkeolie tilsættes et bad gøre en stor blød til at behandle tør , kløende hud forbundet med eksem . Denne behandling kan bidrage til at genoprette fugt til huden og gør døde hudceller nemmere at fjerne og forebygge .

Cider Eddike advarer

Ifølge WebMD , der er en række af farer at være opmærksom på , før du bruger cider eddike . Først , eddike er per definition meget sure . Når tidskrævende eddike , være sikker på det er altid fortyndes og forsøge ikke at lade huden kommer i direkte kontakt med fuld styrke ( normalt 5 procent ) eddike i længere tid ad gangen.

også , eddike indeholder chrom, der kan interagere med insulin niveauer, så diabetikere være forsigtige og konsultere en læge , inden der gennemføres hyppig brug . Personer med osteoporose eller en betydelig kaliummangel bør også kontakte en læge før du begynder en regelmæssig eddike behandlingsregime .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------