Position: sygdoms > influenza >

define subklinisk depression

   Depression er en almindelig lidelse , der indebærer tilbagevendende følelser af sorg blandt andre symptomer . Dysthymia , også kaldet Subklinisk Depression , er en af flere former depression kan tage afhængigt af symptomerne , alvor og varighed

Dysthymia

Dysthymia er en mindre alvorlig form for depression i forhold til svær depression ( klinisk depression ) . Mange af de samme symptomer, og kan omfatte en følelse af tristhed, manglende interesse i normale aktiviteter , dårlig appetit , håbløshed og søvnproblemer .

Varighed

Dysthymia er en mindre intens form for depression , men det har en tendens til at vare længere med en varighed på to år eller mere . På grund af sin lange kursus det kan faktisk være mere skadeligt end korte perioder med mere intens depression .

Underdiagnosis

Et problem med dystymi er, at det kan blive overset af mental sundhedspersonale skyldes, at det involverer færre mindre alvorlige symptomer end svær depression . Dette kan medføre, at personer der beskæftiger sig med dystymi uden professionel hjælp .

Behandling

Behandlinger for dystymi er stort set de samme som store depression og omfatter typisk psykoterapi , samt antidepressiv medicin .

Resultat

Outcome for patienter , der lider af dystymi er mindre sikkert end andre former for depression på grund af sin underdiagnosis og vedholdenhed . Forskning har vist, at uden behandling der er en risiko for at udvikle svær depression .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------