Position: sygdoms > influenza >

ADHD uopmærksomhed behandling

   Attention Deficit Hyperactivity Disorder er ofte diagnosticeres ved en mental sundhed professionel og medicineret for at kontrollere den selvdestruktive tendenser , der plager den betingelse

Kosttilskud

En simpel tilføjelse af kosttilskud som omega -3 , L-tyrosin og en daglig multivitamin kan forbedre sindets kemi over tid . Hertil kommer , tilføjer 30 til 45 minutter med intens aerobic øger serotonin-niveauet og øger blodtilførslen til hjernen .

Må ikke Over-stimulere

TV og video spil kan over- stimulere en ADD hjerne , ofte forlader patienten ophidsede efter aktiviteten slutter . Begrænse den tid, der bruges på disse aktiviteter .

Skema

Det er af afgørende betydning for ADHD hjernen til at etablere en skriftlig rutine for deres dag . Planlæg alt fra søvn til at spille tid , og være dedikeret til at følge den .

Psychology

Find en terapeut , der har specialiseret sig i behandling af ADHD , og arbejde sammen med ham at løse de negativitet du er kommet til at forvente fra en verden , der ikke forstår din forskelle .

Find en medskyldig

Det er vigtigt , når behandling en lidelse , der ofte følger den sociale interaktion , for at nå ud og finde nogen , du kan stole på at tage denne rejse med dig . Lær om ADD sammen og være ærlige overfor hinanden om processen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------