psoriasis kur
Position: sygdoms > influenza >

psoriasis kur

   Der er ingen kendt måde at permanent helbrede psoriasis , som er en kronisk sygdom , men der er flere midlertidige kure , der vil rydde en nuværende tilstand . Psoriasis er en almindelig hudsygdom med symptomer på betændelse , hævelse , røde pletter og sølvfarvede skæl . Den mest effektive former for behandling af psoriasis er aktuelle programmer , lysbehandling og oral medicin

Aktuel Produkter

Aktuel medicin , der anvendes direkte på huden fungerer bedst på milde psoriasis . Disse behandlinger arbejde på at reducere inflammation og langsom vækst af hudens celler . De omfatter fugtighedscreme salver , cremer og cremer . Hvis du har psoriasis på din hovedbund der er sprays , shampoo og olier , som du kan købe i håndkøb til at behandle den. Receptpligtige aktuel medicin omfatter topikale kortikosteroider , D-vitamin sammensatte , retinoider , anthralin og tjære .
Stress , infektioner og overdreven alkohol kan bidrage til opblussen af psoriasis betingelser . Okklusion terapi kan være effektiv i nogle tilfælde : du ansøger medicineret cremer , geler eller fugtighedscreme , så pak det berørte område i stof , plast eller tape . Denne behandling virker til at intensivere den medicin ' virkning på huden og at fugte den .

Lysbehandling

Hvis psoriasis har påvirket mindre end 20 procent af huden , kan phototheraphy anvendes. Du vil kombinere sollys eller ultraviolet lys med anvendelsen af cremer og salver tre gange om ugen . Du vil begynde denne behandling ved at tage en medicin kaldet psoralen . Dette kan tages som en pille eller bruges som et bad salt eller lotion . Dette hjælper huden til at absorbere UVA-lys .

Oral Medicin

Psoriasis , der er moderat eller svær kan kræve oral medicin , der omfatter cyclosporin , retinoider eller methotrexat . Din læge kan ordinere en kombination af oral behandling med phototheraphy og aktuelle medicin . Ciclosporin kan svække immunforsvaret og er mest almindeligt anvendt til kortvarig behandling i svære tilfælde af psoriasis . Retinoider ikke svækker immunforsvaret , men kan ikke anvendes af kvinder, der er gravide eller prøver at blive gravid . Denne behandling kan bruges på børn eller patienter, der kan have en sygdom , som påvirker immunsystemet. Methotrexat er en form for behandling , der er almindeligt anvendt til patienter med psoriasisgigt . Du bør ikke anvende denne behandling , hvis du er gravid , planlægger at blive gravid eller er partner i nogen forsøger at blive gravid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------