Position: sygdoms > influenza >

hvorfor er kernekraft stresstest givet ?

   En nukleare stresstest gives til en patient med hjerte problemer at tilvejebringe avancerede oplysninger om en patients hjerte struktur og funktion . Under testen , er en patients hjerte overvåges under hvile og motion ved at indsprøjte en radioaktiv isotop i kroppen , der absorberes af hjertet og fungerer som en kilde til billeddannelse for lægerne at vurdere

Du skal bruge: .
Comfortable tøj .
Lige stol .
eller .
Yogamåtte og foldede håndklæde .
Hjem Blodtryksmåleren .

Alternativ til EKGs

Normalt er hjertet overvåges af elektrokardiogram , hvor der oplyses af elektriske billeddannelse . Ved at bruge en radioaktiv isotop , kan lægerne får mere detaljerede oplysninger om tidligere eller mere præcise diagnoser .

overvågning af hjerte Struktur og Funktion

Med en nuklear stress test, kan lægerne overvåge funktioner såsom blodgennemstrømning , gennemførelse af beskadigede områder og i hvilket omfang arterie passager er blevet blokeret . Med disse oplysninger , kan lægerne vurdere årsagerne til brystsmerter eller tidligere hjerteanfald , og de kunne blive i stand til at diagnosticere tilstande /sygdomme som hjerte-kar- hjertesygdomme .

Forrige Operations

Nuklear stress-test er en effektiv måde til at vurdere udførelsen af en tidligere hjerte -operationer.

Motion

En nukleare stresstest giver billeddannelse gennem forskellige niveauer af motion . Gennem overvågning , den stigende stress niveauer af en patients hjerte kan lægerne vurdere de kritiske niveauer for motion .

Advarsler

For nogle som gravide enkeltpersoner eller dem , der har lidt svær hjerteinsufficiens , kan en nuklear stresstest være urimeligt eller farlige . Nogle risici kan findes for alle, herunder sjældne tilfælde af udslæt som reaktion på det radioaktive isotop . Der er også mulighed for et falsk positivt resultat vises med hensyn til en hjertefejl .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------