Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan trøste en patient med diabetes

   Hvis du kender en ven , patient eller elsket en, der er blevet diagnosticeret med diabetes , kan du føle ansvar for at trøste dem, når de står over for en stor ny udfordring . Denne persons liv vil blive for evigt forandret , men alt er ikke tabt , og der er flere måder, du kan trøste en patient med diabetes
1 .
Fortæl patienten , hvordan fælles diabetes er . Han er ikke lider af en sjælden , uhelbredelig sygdom , en ny person er diagnosticeret med diabetes hvert 20 sekund . Selv om diabetes er en meget alvorlig tilstand , han er ikke alene .
2 .
Tal om de mange måder, diabetes kan behandles . Med regelmæssig motion , ordentlig kost , og støt insulinindsprøjtninger , kan diabetes kontrolleres . Selv om det kræver omhu og agtpågivenhed , informere patienten om, at diabetes ikke er en dødsdom . Hun kan endda være i stand til at bære en insulin pose , en temmelig moderne enhed , der regelmæssigt og automatisk injicerer insulin . Denne teknologi gør diabetes en meget overskuelig tilstand .
3 .
Mind patienten , at der er et bredt netværk af diabetes støttegrupper til rådighed . Mange diabetikere er i stand til at leve med deres sygdom takket være den konstante , bekræfter støtte af peer grupper . Der er støtte grupper og ressourcecentre i alle 50 stater .
4 .
adskille fakta fra fiktion . Ved fjerne myter om diabetes , kan du hjælpe patienten se kendsgerningerne i øjnene af sin sygdom . For eksempel er det udbredt opfattelse, at diabetikere kun kan spise en håndfuld særligt diabetisk fødevarer . Dette er usandt , diabetikere kan skabe forskellige , lækre kostvaner, der er lave i sukker og fedt . Selv slik kan nydes i moderate mængder . Nogle mener, at diabetikere har svagere immunforsvar og er dermed tilbøjelige til at fange infektioner eller andre sygdomme , det er en myte . Mind patienten , at hans sukkersyge ikke gør dem mere tilbøjelige til at sige , fange en forkølelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------