Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan styrke musklerne med cerebral parese

  Cerebral parese ( CP ) er en neurologisk lidelse , der påvirker kroppens bevægelser og muskel koordination . De fleste af CP tilfælde udvikler mens i livmoderen . Fosterskader , ligesom en føtal slagtilfælde , eller fødsel komplikationer , såsom mangel på ilt ved fødslen , er måder CP udvikler sig. En fælles symptom på CP er svage muskler . Styrkelse af muskler i CP patienter er vanskelig, men der kan gøres . Der er ingen metode til at styrke musklerne i CP patienter , fordi hver tilfælde af CP er anderledes . Konsultere en læge professionel om at styrke musklerne for dig eller din elskede med CP er det bedste udgangspunkt for muskelstyrkning ( se Referencer 2) .

Du skal bruge:
Prescription for terapi


1
Tal med din læge muskelstyrkning for dig eller din elskede med CP . . Din læge vil sandsynligvis skrive dig en recept for terapi , som fysioterapi eller vand terapi , og foreslå et hospital , rehabiliteringscenter eller en anden facilitet , der tilbyder behandling .
2 .
Følg op på din lægens forslag og mødes med en terapeut for terapi . Arbejde med en terapeut på regelmæssig basis vil forbedre effektiviteten af behandlingen sessioner .
3 .
Sæt mål for at styrke musklerne . Terapeuten vil være i stand til at give øvelse rutiner , som vil hjælpe dig arbejde hen imod at nå dine mål .
4 .
Evaluer dine fremskridt . Som du nå dine mål , sætte nye mål , så du fortsætte med at styrke musklerne .
5 .
Fortsætte cyklus sætte mål , måle fremskridt og sætte nye mål . CP er en livslang idømmelse og muskler vil løbende være nødvendigt at arbejde .

gode råd og advarsler


 • Altid konsultere din terapeut før du laver øvelser på egen hånd .
 • Enhver balance spørgsmål bør behandles før der arbejdes på overkroppen styrke .
 • Aquatic terapi er gavnlig for CP patienter med begrænset mobilitet . Vandet giver musklerne en større vifte af bevægelse ( se Referencer 1) .
 • ergoterapi er en anden type behandling, der kan omfatte øvelser for at styrke musklerne . Ergoterapi øvelser er opgave- orienteret , i modsætning til fysisk terapi , som fokuserer på at øge muskelstyrken ( Se Referencer 3) .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------