Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan sænke glukose værdier

   Glukose er et simpelt sukker i blodet , at levende celler bruger som en kilde til kemisk energi . Kroppen normalt styrer niveauet af sukker i blodet uden særlig hjælp . I tilfælde af diabetikere , men kroppen ikke har tilstrækkeligt insulin til at omsætte blodsukker . Disse mennesker skal træffe aktive foranstaltninger til at holde deres blodsukker bliver for højt

Du skal bruge: .
Insulin
Blodsukker skærm .
Keton teststrimler .


1 .
Bestem dit blodsukker niveau . Dit blodsukker skal være mellem 90 og 130 milligram pr deciliter blod ( mg /dl ) før et måltid . Blodsukkeret bør ikke overstige 180 mg /dl efter et måltid og et højere niveau end dette er generelt defineret som højt blodsukker ( hyperglycemia. )
2 .
Spis mindre sukker . Det er typisk den mest anvendte metode til diabetikere til at sænke deres blodsukker og det kan være nødvendigt at skære ud sukker helt i alvorlige tilfælde . Simple sukkerarter i fødevarer er særligt farlige for diabetikere , fordi de nedbrydes til glukose meget hurtigt .
3 .
Forøg dit daglige forbrug af fibre . Frugt og grøntsager er de bedste kilder til kostfibre og den mindste anbefalede mængde af fibre for diabetikere er 50 gram om dagen .
4 .
Kast dig ud i aerobe motion regelmæssigt . Aktiviteter såsom løb , cykling og rask gang løfter din puls i en længere periode og kræver glukose til at udføre . Diabetikere med en blodsukkerniveau over 240 mg /dl nødt til at sikre, at deres urin ikke indeholder ketoner ( syre-lignende stoffer , der dukker op , når kroppen nedbryder fedt ) , før de udøver .
5 .
injiceres insulin i henhold til lægens anvisninger . Insulinindsprøjtninger bør sænke blodsukkeret meget hurtigt , og diabetikere kan være nødvendigt at selv injicere insulin på regelmæssig basis . Medicinsk personale kan også administrere insulin til en diabetiker i en nødsituation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------