Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan hæve cortisol niveauer naturligt

  Cortisol er et hormon i kroppen , som er produceret i binyrerne af hjernen . Det er ansvarligt for at regulere blodtryk, hjerte-kar- funktion , og kroppens fordeling af proteiner , fedtstoffer og kulhydrater . Lave niveauer af cortisol kan være tegn på et alvorligt problem i kroppen, såsom Addisons sygdom . Ofte vægtforøgelse er forbundet med dette hormon , og mens det er sandt , er det kun en del af årsagen. Stigende kortisol naturligvis vil bidrage til at stimulere de andre funktioner i kroppen og kan medføre en regulering af andre hormoner og kemikalier produceres naturligt i kroppen .
1 .
Spis komplekse kulhydrater og sukker som fuldkorn , bælgfrugter , linser , chokolade , frugtsaft , og frugter . Disse fødevarer vil øge niveauet af cortisol , fordi kortisol er ansvarlig for distribution og brug af fedt og kulhydrater .
2 .
tage kosttilskud såsom lakrids at øge blodgennemstrømningen til hjerte og kredsløb .
3 .
Motion og opretholde en sund kost . Øvelse lægger vægt på det kardiovaskulære system , som øger niveauet af cortisol . Sund kost vil bidrage til at afbalancere cortisol i kroppen .

gode råd og advarsler


 • Forsøg ikke usunde måder at øge cortisol , såsom stress og manglende søvn . Disse ting er skadelige for kroppen og kan forårsage uoprettelige skader .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------