Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan helbrede søvnløshed, fra binyretræthed

  Cortisol er det kemiske stof i hjernen , der hjælper os vær opmærksom. Det er nødvendigt for at opretholde opmærksomhed, når vi skal , og ideelt set ville kortisolniveau være høje i løbet af dagen og lave om natten . Desværre er det ikke altid tilfældet , og høje cortisol niveauer om natten kan forårsage søvnløshed . Binyretræthed opstår, når kroppen ikke kan producere nok af de nødvendige hormoner og kemikalier for sig selv. Det sker generelt fra kronisk stress syge , fordi de kræver mere af deres krop end gennemsnittet.

Du skal bruge:
Melatonin supplere

behandling af søvnløshed


1
Stop tidskrævende koffein , da koffein kan medføre større cortisol niveauer . . Koffein er ikke kun en bidragyder til søvnløshed af sig selv , men store mængder af forbrug kan også resultere i utilstrækkelig kemiske og hormon produktion , der forårsager binyretræthed .
2 .
Tag små pauser i dag for at hjælpe med at uddanne kroppen til at slappe af oftere . Dette vil hjælpe regulere usædvanlig høj cortisol niveauer , der er den vigtigste årsag til søvnløshed .
3 .
Udvikle en regelmæssig søvn tidsplan . Dette er en anden måde at træne din krop til at " vide ", når det er tid at sove . Gå i seng på omtrent samme tidspunkt hver aften , og vågne op på omtrent samme tid . Dette vil træne kroppen til at producere cortisol , når det er nødvendigt , og samtidig lade op, når du ønsker at sove .
4 .
Tag melatonintilskud , når du vil sove . Hvis livsstilsændringer ikke er nok , kan det være nødvendigt at støtte din krop i at sove . Melatonin er et naturligt kemisk stof i hjernen, der modvirker cortisol . Tag et supplement til at hjælpe fremkalde sove .

gode råd og advarsler


 • Der er en række forskellige metoder , der kan hjælpe med binyretræthed og søvnløshed , og alle er forskellige . Andre populære metoder omfatter drikker urtete før sengetid (eller selv på en regelmæssig basis) og musikterapi . Hvis noget ikke virker , så prøv noget andet , indtil du finder noget, der virker for dig .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------