Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler nedsat libido

  Få ting kan bringe på en hvirvelvind af bekymring og angst som den erkendelse , at ens libido væsentligt nedsat. Seksuel intimitet er en vigtig-også afgørende-en del af enhver romantisk forhold , og det skal plejes . Men hvordan kan ens libido øges ? Der er flere rentable muligheder, når det kommer til behandling nedsat libido

Du skal bruge: .
Ashwagandha
Selleri .


1 .
Spørg din læge om din medicin , hvis du bruger nogen . Nogle medicin har været knyttet til nedsat libido . Dette gælder især for depression medicin , ifølge den amerikanske Academy of Family Physicians . Din læge kan måske anbefale alternativ medicin mere venlig over for din sexlyst .
2 .
Tilføj nogle Ashwagandha , som findes på ethvert naturmedicin eller naturprodukter butik , til din kost . Ashwagandha består af blandt andet withanolides , som har en steroid-lignende effekt på din krop , revving op aktiviteten af progesteron og testosteron-det kønshormoner . Det har været brugt i århundreder som en seksuel stimulans samt en naturlig forebyggelse for tidlig sædafgang . Brug som instrueret på beholderen , eller taler med en kvalificeret herbalist .
3 .
De-rod . Livet har en måde at blive ekstremt travlt og stadig mere kompliceret . Jonglerer ansvar arbejde , skolebørn , hobbyer , kan klubberne , kirke og utallige andre ting bære en person ned-og alvorligt formindske libido . Måske du gør for meget . Mindst finde et tidspunkt på ugen og de - clutter , at slot-betyder , gratis det op . Så , så dum som det lyder , planlægge denne gang til en romantisk engagement med din partner. Et par enkle adfærdsmæssige og time- management ændringer kan have en dybtgående effekt på din libido .
4 .
Tilføj flere selleri til din kost . Dette trin er specielt for mænd . Selleri indeholder androstenon , et hormon, der frigives, når en person sveder . Bare rolig-det er lugtfri . Androstenon arbejder for at stimulere den seksuelle respons hos kvinder . Andre fødevarer med libido stigende kvaliteter er bananer , rå østers , nødder og avocado .

gode råd og advarsler


 • Overvej at tale med din læge , før du tilføjer nogen urtekosttilskud til din kost , de kan være i strid med visse medikamenter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------