Position: sygdoms > influenza >

hvad er den holistiske behandling for en infektion i øret ?

   Ifølge Shiroko Sokitch , MD, fra Sund Kids hjemmeside , omkring to tredjedele af børn vil have en indre øre infektion , når de tænder tre . Mange voksne har fortsat øreinfektioner som de bliver ældre . Konventionelle behandlinger indebærer antibiotika og undertiden rør i ørerne for at forbedre dræning . Holistisk behandling for ørerne kan også være en effektiv løsning

Typer

Der er tre typer af problemer , der normalt forårsager øresmerter --- bakterielle infektioner i øret , virale øre infektioner og betændelse i trommehinden . Antibiotika virker kun for bakterielle infektioner . Betændelse kan behandles med ibuprofen eller acetylsalicylsyre , men ikke giver aspirin til et barn , som der er potentielt alvorlige bivirkninger til børn , der tager aspirin . Understøttende behandling gives for virusinfektioner .

Overvejelser

Et holistisk tilgang til behandling af øreinfektioner er at styrke immunforsvaret , så kroppen til at bekæmpe off infektionen af sig selv. Dette er specielt nyttigt for virale øreinfektioner .

Olier

Varm Mullein olie på komfuret til en behagelig temperatur , ikke kogende . Brug en øre dropper at placere flere dråber i ømme øre og trække øret lob forsigtigt nedad for at sprede olien . Du kan også bruge olivenolie i stedet for Mullein , eller en blanding af 1 til 2 dråber tea tree olie tilsættes 20 dråber olivenolie .

For et barn

Ising tea tree olie på fingrene og massage bag barnets øre og ned mod kravebenet til at forbedre cirkulation og stimulere strømmen af slim fra det eustakiske rør . Også løfte barnets hoved , så tyngdekraften bistår tømningsprocessen .

Andre forslag

Børnelæge Lawrence B. Palevsky , MD , som er en DIPLOMATE af den amerikanske bestyrelse Holistisk Medicin , kiropraktor , holistisk læge og en Fellow af American Academy of Pediatrics , anbefaler kiropraktik manipulationer for at forbedre cirkulationen af slim ud af ørerne og forebygge fremtidige infektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------