Position: sygdoms > influenza >

der er stor risiko for Alzheimers sygdom ?

   Alzheimers sygdom er den betingelse, at der defineres som en form for demens . Personer med Alzheimers har problemer med social interaktion og intellektuelle opgaver . Ikke kun gøre mentale evner falde som sygdommen skrider frem , men der er hukommelsestab så godt. Der er mange mennesker i risiko for denne sygdom

Du skal bruge: .
Rens bandager
Analgetika .

Risikofaktorer

Alzheimers sygdom er ikke betragtes som en normal del af aldring , ifølge Mayo Clinic , men folk ældre end 65 er i fare . Færre end 5 procent af befolkningen fra 65 til 74 har Alzheimers , men 50 procent af befolkningen er ældre end 85 udvikle det . Alzheimers sygdom også er arvelig . Kvinder er særligt udsatte , fordi de lever længere end mænd .

Årsager

Årsagerne til Alzheimers er ikke godt forstået . Men mennesker, der lider af sygdommen har normalt plaques og tangles af tau protein tråde i hjernecellerne .
Livsstilsfaktorer såsom forhøjet blodtryk , kolesterol , og ukontrolleret diabetes spiller en stor rolle .

Teorier /Spekulation

Undersøgelser viser en sammenhæng mellem lavere uddannelsesniveau og Alzheimers , ifølge Mayo Clinic . Kognitive handicap-eller problemer med hukommelsen dårligere end forventet for en persons alder også bidrage til udbrud af denne betingelse .

Betydning

Statistik fra Alzheimer 's Association viser, at mere end 5 millioner mennesker i USA har Alzheimers sygdom .

Forebyggelse /Solution

Der er ingen sikker måde at forebygge Alzheimer 's, Mayo Clinic , at tage skridt til at mindske risikoen for hjertesygdomme mindsker også risikoen for demenssygdomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------