Position: sygdoms > influenza >

tegn på en hjernestammen slagtilfælde

   En hjernestamme slagtilfælde begynder i hjernestammen . Hjernestammen håndterer kroppens basale dagligdags livsfunktioner såsom vejrtrækning og hjerteslag . Derfor er en hjernestammen slagtilfælde kan være dødbringende uden ordentlig behandling

Baggrund

Et slagtilfælde er den pludselige død af en stor gruppe af celler i hjernen . Dette kan være forårsaget af blødning eller blodpropper i hjernen . Når blodforsyningen og ilt er ikke at nå celler, vil cellerne dør .

Betydningen af Symptomer

Symptomerne på et slagtilfælde variere afhængigt af , hvor præcis den slagtilfælde har fundet sted i hjernen . Det er disse særlige symptomer, som lægerne bruger til at bestemme det sted, hvor slagtilfælde .

Skilte

De tegn på en hjernestammen slagtilfælde omfatter vertigo eller utydelig tale , en afbrydelse i personens vejrtrækning eller puls, en ikke- lydhør evne og lammelser. Den person kan fornemme stimuli , men ikke er i stand til at reagere .

Behandling

I de tidlige stadier af en hjernestamme slagtilfælde , er den bedste behandlingsmulighed er en , der løser blodforsyningen problemet . Hvis slaget er i de senere faser , vil den mest effektive behandling terapi for den pågældende. Den person, kan være nødvendigt at bruge en ventilator til at trække vejret .

Advarsel /Forebyggelse

Hjernestamme streger er dødbringende , hvis ikke plejes med det samme. Ved det første tegn på et slagtilfælde , er det vigtigt hurtigt at søge akut hjælp og behandling . Hvis du er usikker på , hvad der skete , søge lægehjælp just in case .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------