Position: sygdoms > influenza >

syntetisk hormon terapi produktion

  

Progesteron

Progesteron , der udskilles fra kvindelige æggestokke , er det vigtigt under menstruationen , reproduktion og graviditet . Progesteron forbereder livmoderen for graviditet , fastholder graviditet , hæmmer ægløsningen og arbejder med østrogen for at producere kvindelig funktioner som bryster , smidig hud , mindre hår og naturlige smøring for samleje .

I 1943 banede gennembrud i syntetisk progesteron produktionen vejen for prævention . Videnskabsmand fundet høje niveauer af naturligt forekommende progesteron i vild mexicanske yams . Chemist Russell Marker udviklet en metode til at udtrække progesteron fra plantemateriale . Den " Marker Nedbrydning " Processen har været anvendt siden 1943 til syntetisk hormon produktion . I 1950'erne forskerne producerede højpotente form for syntetisk progesteron stadig bruges i dag til oral prævention . Syntetisk progesteron og progestine , der hovedsageligt anvendes til prævention, også bruges til at hjælpe kvinder med at bibeholde graviditeten , og under hormonbehandling det anvendes i kombination med østrogen for at reducere symptomerne på overgangsalderen .

østrogen

Østrogen hjælpemidler i reguleringen af menstruationscyklus . Kvinder primært bruge syntetiske østrogen i konventionel hormonbehandling . Ifølge Mayo Clinic forbliver østrogen den mest effektive behandling til lindring af besværlige overgangsalderen hedeture og nattesved . Syntetiske former af hormonet østrogen er ordineret til kvinde i overgangsalderen . Forskere udvikler tilpassede sammensatte blandinger af hormoner , der er molekylemæssigt identiske med hormoner i kvindens krop . Naturligt østrogen udvindes fra vegetabilske kilder , dyr og menneskers eller dyrs urin . Det er derefter bruges til at skabe koncentrerede syntetisk østrogen .

Testosteron

Den mest almindelige syntetiske hormon , der anvendes for mænd er humant choriongonadotropin ( HCG ) . HCG bruges til at øge niveauet af testosteron i den mandlige krop . Testosteron er et naturligt forekommende hormon , der produceres i den mandlige testikler og giver mænd deres mandlige karakteristika . Testosteron hjælpemidler hos mandlige reproduktion , stigende lyst til sex og den samlede styrke. Mænd, der oplever lav sex -drev, tab af sexlyst , tab af kroppen eller ansigtet hår og tab af muskelmasse og styrke , kunne drage fordel af hormonbehandling . Ifølge National Medical Clinic , forbedrer HCG terapi en mands krop til at producere sin egen naturlige testosteron . Syntetiske HCG er fremstillet ved hjælp af genetisk modificering , eller rekombinant DNA . DNA- sekvenser er manipuleret genetisk producere et rekombinant protein udtrække HCG fra .

Advarsel

Alle syntetiske hormoner --- uanset hvordan de er produceret --- have bivirkninger. Drøfte behovet for HRT med din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------