øvelse for positionelle vertigo
Position: sygdoms > influenza >

øvelse for positionelle vertigo

   Et skræmmende og desorienterende fornemmelse af, at rummet drejer rundt omkring dig kaldes Benign Paroxysmal positionsvertigo (BPPV ) . Det er ikke det samme som svimmelhed , hvor du føler at du vil besvime . Med BPPV forsvinder , føler man desorienteret , som om verden går rundt i cirkler

Årsager

BPPV forsvinder skyldes et problem med det indre øre , muligvis som følge af hovedtraume eller en øre infektion . Et system i det indre øre holder objekter i fokus , når kroppen bevæger sig . Dog kan pludselige ændringer i position , som drejning over i din søvn , eller vippe hovedet tilbage , bringe på denne vertigo .

Som navnet antyder , BPPV forsvinder er godartet og ikke et alvorligt problem . Men hvis du oplever det , mens du er til fods , bør du stoppe øjeblikkeligt og sidde ned , hvis det er muligt . Hvis en magi der opstår , mens du kører , skal du trække over og stoppe bilen med det samme .

Øvelser

For folk , der oplever BPPV forsvinder , er det vigtigt at forbedre stabilitet og balance . Visse øvelser kan vise sig værdifulde i at hjælpe forhindre episoder af BPPV forsvinder .

Den Epley ( canalith omplacering ) Manøvre generelt udføres af en læge eller en fysioterapeut , men du kan udføre det derhjemme . Det er bedst at spørge en læge eller terapeut til at instruere dig , før du prøver det på egen hånd.
Sid oprejst på din seng . Drej hovedet til den ene side i en 45 graders vinkel og ligge på ryggen . Forbliv op til fem minutter i denne stilling . Vend derefter hovedet 90 grader til den anden side . Bo i denne stilling i op til fem minutter. Nu ruller din krop på din side i den retning, du står over for . Forblive i denne stilling i op til fem minutter. Gå tilbage til den siddende stilling og fortsat op til 30 sekunder i denne position .
Gentag processen yderligere to gange .

Gør følgende øvelser i nærheden af en stol , hvis du begynder at opleve svimmelhed . For folk med BPPV forsvinder , kan disse øvelser vise sig at være vanskeligere , end de ser ud :

Stå oprejst med fødderne sammen og dine arme lige ned i 30 sekunder.

i samme situation , bevæge sig langsomt dit hoved op og ned , derefter fra side til side , flere gange . Stop omgående , hvis du begynder at opleve svimmelhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------