Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan helbrede tendinitis uden kirurgi

  Sener er en fibrøst væv , der forbinder musklen til knoglen . Når de bliver betændte du oplever smerte og smertende . Tendinitis kan forekomme i ældre sener eller gennem overforbrug . Der er mange typer af tendinitis , som opstår på steder som håndleddet , Achilleus , pateller og rotator cuff . Heldigvis er der nogle kure til at lindre smerter og få dig tilbage til at nyde livet
1 .
Anvend en ispose på området . Så snart du begynder at føle din sener hævelse , sted is i en plastpose og dække posen med et håndklæde . Inflammation forårsager de fleste problemer, og isdannelse det område, du er i stand til at reducere smerter . Hold is på området i 20 minutter ad gangen . Vær forsigtig med ikke at gå længere end det, fordi du kan medføre hypotermi på huden .
2 .
få lidt hvile . Prøv ikke at bruge senen område, hvis det overhovedet er muligt . Giv dig selv tre uger væk fra aktiviteter , der påvirker området.
3 .
Brug en bandage eller skinne for det område, hvor senen er smertefuld . Til fods eller ved hjælp af din håndled , er der skinner og benskinner , som kan være enten ordineres af en læge eller købt i håndkøb på apoteket .
4 .
Start en fysisk terapi rutine . Mange har konstateret, at svømning er den perfekte skånsomme øvelse for at hjælpe ømme sener . Rådføre sig med en læge, før du begynder en swimming rutine . Så langsomt som muligt , at vende tilbage til en aktivitet , der forårsagede tendinitis . Hvis du begynder at føle smerte med det samme, du ved, at det er tid til at hvile .
5 .
Tag en non-steroide anti-inflammatoriske medicin . Disse medikamenter består af Ibuprofen , motrin , Celebrex og Naprosyn . Tag det beløb retninger tyder , men spørg din læge , hvis det er hensigtsmæssigt for dig for lang tids brug . Din smerte og hævelse bør forsvinde .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit job , motion rutine eller hobby består af gentagne bevægelser , tage fem minutters pauser hver halve time . Prøv ikke at overdrive noget motion .
 • Talrige tilfælde af tendinitis er forårsaget af gigt eller gigt . Behandle disse to problemer sammen med din tendinitis for at få færre episoder .
 • Nogle gange ser en fysioterapeut eller få en besked i høj grad kan mindske smerter .
 • Når man behandler tendinitis , er det vigtigt for at undgå yderligere skade , der kan producere arvæv i sener . Tage det roligt og anvende nogle af disse kure for at finde lindring .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------