Position: sygdoms > influenza >

bristet kolon symptomer

   Diverticulitis , også kendt som en bristet kolon , opstår, når små områder af væv ( SAC) bule fra tyktarmen og brast og erhverve infektion. Individuelle sække er kendt som divertikel , og mere end en sæk identificeres som diverticula . Som en person aldre , bliver musklerne foring kolonet hårdere , og det tager mere pres for at fjerne affald. Revner i musklen væggene tillader sække af væv til at bule fra tyktarmen fra den interne pressure. The poser , der udvikler derefter kaldes diverticula . Det er mest almindeligt at opleve diverticula nær slutningen af tyktarmen-et område kaldet sigmoid tyktarmen . Personer over 50 år er mere tilbøjelige til at lide af diverticula . Hvis en læge har mistanke om en borger kan have diverticula , kan en række af diagnostiske tests skal udføres , der kan omfatte Barium X-stråler , CT -scanning , ultralyd og koloskopi . Behandlinger omfatter kost ændringer , herunder fiber , nødder og frø restriktioner . En læge kan også ordinere mere hvile , eller anti-spastisk medicin for at hjælpe lindre smerter . Oral antibiotika kan ordineres til milde symptomer på diverticulitis . Mere alvorlige symptomer kan kræve mindre fiberholdigt kost for at begrænse mængden af affald rejse gennem tyktarmen , og muligvis kirurgi , hvis en persons krop ikke reagerer på antibiotika . Ifølge Mayo Clinic , lider kun omkring 25 procent af personer fra alle symptomer forbundet med diverticulitis

Smerter

På grund af det faktum, at tyktarmen indsnævrer hvor diverticula har dannet , smerter og mavekramper-. typisk oplevede i nederste venstre del af maven-kan opstår , når de passerer fecal spørgsmål gennem tyktarmen . Smerten kan være øjeblikkelige og alvorlige , eller det kan være milde og kommer og går . Ømhed i underlivet kan også være et symptom på diverticula .

Feber

En feber over 100 grader Fahrenheit , der fortsætter i mere end to dage i kombination med andre symptomer kan være tegn på diverticula . Personer, der lider af en feber på over 101 grader , som også har en dårlig reaktion på mundtlige antibiotika kan være indlagt på hospitalet for IV væsker og antibiotika .

Kvalme

En mavebesvær , opkastning , kvalme og eventuel byld i bækkenpartiet er alle symptomer, der kan være lidt af diverticulitis .

Diarré

Oplev mere hyppig afføring , der er løs i sammenhæng og også lider større abdominal pres og tarmlyde kan forekomme som symptomer på diverticulitis . En borger kan lide af ufuldstændig evakuering af afføring og føle intenst pres for at gå igen umiddelbart efter at eliminere fecal spørgsmål . Enkeltpersoner kan også lider af inkontinens af afføring med diverticulitis

Blødning

Blødning i tyktarmen kan opstå , når fartøjer brud på den diverticula . den kan forekomme i flere dage eller kan intermitterende . Passing blodpropper fra tyktarmen , der er røde eller rødbrune farve er også en mulig symptom på diverticulitis . Passing blod eller blodpropper kan forekomme med eller uden den enkelte at lide smerte .

Obstruktion

Mere end en hændelse af diverticulitis kan forårsage ardannelse og skærpelse af musklerne foring store tarme og tyktarm , hvilket gør det vanskeligt at passere fast affald og dermed resultere i affaldet blokerer tyktarmen passagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------