Position: sygdoms > influenza >

bivirkninger af nasarel

   Nasarel er et receptpligtigt næsespray anvendes til behandling af symptomer som tilstoppet og løbende næse , tilstoppet kløe og nysen grund året rundt og sæsonbestemte allergier . Denne medicin kan bruges til børn (mindst 6 år gammel og voksne ) . Som med enhver medicin , er der mulige bivirkninger , der kan følge af Nasarel brug

almindelige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger ved Nasarel næsespray er nasal svie og brændende , samt en ubehagelig eftersmag dvælende i munden efter udbringning . Andre almindelige bivirkninger er nasal tørhed , ondt i halsen , næseblod , kvalme og hoste . Hvis disse bivirkninger ikke aftager på egen hånd, eller forstærke , søge lægehjælp .

alvorlige bivirkninger

Der er nogle alvorlige bivirkninger , der er lejlighedsvist forbundet med Nasarel brug , så godt. Mennesker, der oplever disse potentielt skadelige bivirkninger bør straks stoppe med at bruge næsesprayen og få lægehjælp . Disse bivirkninger inkluderer steroid toksicitet symptomer ( som acne , menstruationscyklus ændringer , vægtøgning i ryggen , maven , hals og ansigt , og strækmærker ) næseblod , der forekommer meget ofte , langsom vækst ( hos børn ) og dvælende infektioner .

Allergiske reaktioner

Nogle mennesker kan opleve allergiske reaktioner som bivirkninger af Nasarel , herunder nældefeber , hududslæt , hævelse og kløe . Dem, der oplever allergiske reaktioner skilte skal ringe til deres praktiserende læge øjeblikkeligt .

Forsigtig

Når overvejer at tage Nasarel næsespray , bør den enkelte udvise forsigtighed . Folk, der har haft de seneste nasal kirurgi bør sørge for at deres læger er opmærksomme på kirurgi , og find ud af , om Nasarel er en god løsning for dem . Folk, der har haft tuberkulose og herpes bør også drøfte Nasarel brug med deres læger på forhånd . Personer, som ikke har haft hverken mæslinger eller skoldkopper ( og har ikke haft vaccine skud mod dem ) også bør konsultere deres læge .

Lægemiddelinteraktioner

Nasarel er klassificeret som et steroid næsespray , hvilket betyder, at det er optaget af blodbanen og har evnen til at interagere med andre lægemidler en person kan tage . Selv om der er ingen kendte lægemiddelinteraktioner til spray , er det generelt tilrådes , at en person ikke tage mere end en steroid ad gangen ( både næsespray og mundtlige ) . Tager mere end en steroid ad gangen kan medføre negative bivirkninger og enten øge eller mindske effektiviteten af både de involverede medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------