Position: sygdoms > influenza >

akupunktur detox for karpaltunnelsyndrom

   Karpaltunnelsyndrom årsager invaliderende smerter og normalt påvirker dem , der gør job , der kræver gentagne bevægelser med hænderne . Karpaltunnel er passagen i håndleddet , hvor medianen nerve og sener løbe igennem, forbinder fingrene til musklerne i armen . Når nerve eller sene svulmer , symptomer spænder fra brændende og snurren i hånden til ekstrem smerte , der går op i armen .

Venstre ubehandlet , kan tilstanden medføre permanente nerveskader . Mere end 400. 000 operationer finder sted hvert år at frigive carpal tunnel , men akupunktur afvænning kan give et levedygtigt alternativ behandling for at undgå operation .

vælge en akupunktør

Akupunktur , den gamle asiatiske metode til behandling af kroppen ved hjælp af strategisk placerede nåle for at frigøre og afgifte gennem trykpunkter , er blevet en anerkendt og vidt accepteret praksis i moderne medicin . Vælg din akupunktør så omhyggeligt , som du ville vælge en læge til din familie --- især hvis du aldrig har haft akupunktur . Faktisk nu mange læger også tilbyde akupunktur . USA har fastsat strenge standarder for akupunktører , med mange stater praktiserende til at holde en kandidatgrad i orientalsk medicin og bestå en state- udstedt board eksamen .

Hvis du bor i en tilstand , som ikke kræver en licens til at udøve , lede efter en akupunktør certificeret af Den Nationale Kommission for certificering af akupunktører . Find ud af hvor lang tid hun har været praktiserende akupunktur , hvor hun trænede , og som certificeringer hun besidder. Akupunktur bør give en fredelig , behagelig oplevelse , der har en godt forhold til din akupunktør er absolut et must

typer og teknikker for Akupunktur

Du kan finde mange forskellige akupunktur stilarter og teknikker . Kunsten udviklede sig fra oldtidens Kina, men har bredt sig til andre områder af Orienten , Europa og Amerika med variationer i føjet til den oprindelige kunst . De fleste af akupunktører praksis den kinesiske stil, men du vil også finde koreansk , der bruger hånden til at svare med dele af kroppen og lidelser , japansk , der bruger færre og tyndere nåle , og øret , som bruger point på øret .

Electro-akupunktur tilføjer små elektriske strømme gennem nålene med det mål at reducere mindske smerter og hævelse . Andre teknikker indebærer urter , massage og endda kopper suctioned på kroppen.

I et andet alternativ , laser akupunktur , udøveren stimulerer punkterne med laserlys --- en teknik , der kan lindre karpaltunnel symptomer . Selv om akupunktur nåle forårsager ingen smerter , når de anvendes korrekt , kan laser give en foretrukne løsning for de er bange for nåle .

Akupunktur Detox for karpaltunnel

Du kan gendanne den naturlige strøm af Qi ( kroppens energi flow ) og blod , din behandling vil bestå af omhyggeligt placeret , smertefri nåle indsat i punkter på hånd og håndled . Du kan føle sig presset på akupunkturpunkter . Akupunktur kan forårsage fremstilling af naturlige smerte -frigivende kemikalier . Din akupunktør kan indsætte nåle på andre punkter på kroppen i arme , ben , ryg og nakke til at behandle andre bagvedliggende årsager til karpaltunnelsyndrom og finde den blokering af energi . Du kan supplere din behandling med fysioterapi og massage . Antallet af behandlinger, du har brug for , vil variere afhængigt af sværhedsgraden og din reaktion på behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------