Position: sygdoms > influenza >

HPV behandling i hjemmet

   Det humane papillomavirus ( HPV ) , som er indeholdt i 130 forskellige former , er kommet til at være kendt for sit samarbejde med visse former for kræft i årenes løb ( specifikt kræft i livmoderhalsen ) . Mere almindeligt er dog HPV forbundet med forskellige typer af vorter , herunder vorter på kønsorganerne . For dem , der ikke ønsker at tage op invasive og ofte smertefulde HPV behandlinger af vestlig medicin , er naturlige behandlinger til at prøve. Vær sikker på at tjekke med din læge først for at sikre, HPV er ikke typen der er forbundet med kræft .

Kost

Få din kost i orden. Alle former for HPV er bekæmpet af immunforsvaret , så hvis din krop er svag eller ikke får nok næringsstoffer og vitaminer , vil du være mindre i stand til at bekæmpe den HPV-infektion . Ophold hydreret og spise frugt og grøntsager, som er kendt for at indeholde antioxidanter og øge immun- systemets ydeevne.

Syrer

Opret et surt miljø for den eksterne vorter . Den virus kan ikke trives i sure forhold , så prøv at anvende æble cider eddike eller folinsyre til det ramte område . Hvis dette er for ubehageligt (den kan stikke ) , kan du tage eddike og folinsyre mundtligt , selv om de er mere effektive , hvis de anvendes i direkte kontakt . Kommercielle syrer såsom trichloreddikesyre ( TCA ), der aktuelt anvendes i medicinsk indstillinger for at brænde væk vorter . eddike og folinsyre er naturlige alternativer

Lotion

Anvend lotion med vitamin E og aloe vera til det ramte område . Vorter er forårsaget af HPV er svære at slippe af med , fordi huden celler ikke kaste normalt . Anvendelse af lotion til vorterne holder dem fugtige , så lag af hudceller kan blive gnedet lettere gennem naturlig slid på huden . E-vitamin og aloe vera hjælper med at holde huden sund og til at helbrede den .

renhed

Hold god hygiejne vaner . Først , dette holder infektionen i at brede sig . For det andet , at holde vorter tørre og rene gør dem mere tilbøjelige til at dø og falde på egen hånd . Endelig , når de ramte områder er rene og tørre , er det lettere for medicin , der anvendes til at trænge ind i huden og til at arbejde mod denne virus .

Thuja

Prøv anvendelser af Western Red Cedar ( Thuja ) . En tinktur med en ratio på 1:2 kan gøres ved hjælp af Thuja blade og alkohol , hvilket så kan tilføjes til vand , som kan gennemblødt op af en tampon og indsættes i vagina . Dette bør anvendes tre gange om dagen. Du kan også udfylde en 1- ounce flaske med olivenolie og 20 til 30 dråber af Thuja æterisk olie , anvende denne blanding i op til tre uger, tre gange om dagen til eksterne vorter . Kvinder kan bruge begge teknikker , mens mænd kan holde sig til bare sidstnævnte .

Sikkerhed og forholdsregler

De fleste tilfælde af HPV ikke kræver behandling . Det eneste tidspunkt, hvor behandlingen er nødvendig , er, når udbrud er aktive og forårsager betydelig ubehag eller når de er blevet tilsluttet unormal cellevækst såsom som det er tilfældet med kræft . Mange mennesker lever med HPV-virus i måneder og aldrig har symptomer . Mens de fleste behandlinger er helt sikkert , nogle behandlinger egner sig ikke til gravide kvinder , så bør du konsultere din læge, før du begynder et regime , homøopatiske eller andet. Sikker sex praksis også anbefales , hvis du ved, du har virus , især hvis læsioner er aktive , hvilket bidrager til at forhindre spredning af sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------