Position: sygdoms > influenza >

vægttab forårsaget af diabetes

   En fælles symptom på diabetes er uplanlagt vægttab forårsaget af kroppens manglende evne til at producere nok insulin behov for fedt oplagring og glucose konvertering

Typer

Type 1 diabetes er en autoimmun sygdom med symptomer som typisk begynder i barndommen og unge voksenliv . Type 2- diabetes effekter voksne og børn og er forårsaget af dårlig kost og motion , fedme eller familiær disposition for sygdommen . Svangerskabsdiabetes kan opstå hos gravide kvinder på grund af hormon og vægt udsving .

Betydning

Et sundt fungerende bugspytkirtel producerer hormonet insulin, således at sukker kan oplagres i fedt , muskel-og leverceller , og kan omdannes til energi i kroppen .

Funktion

En mangel på insulin eller insulin-resistens hos diabetikere forhindrer glukose i at blive gemt og brugt af celler , får det til at blive i blodbanen . Diabetikere tabe som kroppen begynder at kompensere for sukker ved at nedbryde fedt og muskler til at brødføde energi forarmet celler .

Misforståelser

Insulin er ikke bare en glukose -sænkende hormon , som det også er behov for fedt oplagring . Uden insulin , bliver kroppen i stand til at lagre fedt , hvilket resulterer i hurtigt vægttab .

Identifikation

Ud over vægttab , symptomer på diabetes er usædvanlig stor sult og tørst , træthed , humørsvingninger , hyppig vandladning , øget forekomst af infektioner og sløret syn .

Forebyggelse /Solution

Diabetikere og præ-diabetikere kan drage fordel ved at gennemføre daglige motion rutiner og næringsrige måltid planer i kombination med hyppig glukose overvågning og regelmæssig insulinindsprøjtninger hvis det er nødvendigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------