Position: sygdoms > influenza >

rombeformede muskel spasmer behandling

   Den rombeformede muskel er placeret i din øvre ryg , der forbinder din skulderbladene til din rygsøjle . Når du overforbrug din skulder eller arme , kan de rombeformede muskel spasmer . Aktiviteter, der kan fremkalde spasmer , bl. a. at nå til tingene på en høj hylde , der serverer en tennisbold , som sidder i lange perioder foran en computer eller bære noget tungt på dine skuldre i længere tid . Symptomerne omfatter smerter i ryg og skuldre og tæthed i musklen

koldt /varmt

Brug af varmt og koldt terapier er den bedste måde at behandle en krampe i din rombeformede muskel . For de første par dage efter skaden , anvende en ispose i 20 til 30 minutter hver 3 til 4 timer . Hvis smerten fortsætter ud over 2 til 3 dage , det er okay at fortsætte glasur det . Den bedste metode er at placere knust is i en taske eller en ispose på gulvet og derefter liggende ned med din rombeformede på isen . Hvis problemet er kronisk , eller hvis skaden opstår igen, kan anvende varme , fugtige håndklæder til rombeformede muskel være nyttig .

Medicin

Hvis dine smerter er alvorlig , kan din læge anbefale dig tage ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler , såsom ibuprofen eller naproxen natrium , som er til rådighed i håndkøb . Men det er vigtigt at tage disse lægemidler på et begrænset grundlag , fordi de kan give problemer med fordøjelsen , hvis den tages på en langvarig basis . Hvis disse lægemidler ikke virker , kan din læge ordinere noget stærkere , såsom en opiat eller en muskelafslappende . Det er også vigtigt at tage disse på et begrænset grundlag , fordi de kan blive vanedannende .

Andre Behandlinger

Din læge kan også foreslå dig at gå til fysioterapi , hvis skaden ikke løser sig selv . Terapeuten vil føre dig gennem en række øvelser beregnet til rehabilitering af muskel . Det er vigtigt ikke at deltage i aktiviteter , der vil misbruger rombeformede . Hvis du er en aktiv person , kan du skifte til at køre eller cykle , mens dine muskler heler . En anden nyttig terapi er massage . Du en enten se en massage terapeut eller massage selv ved at placere en tennisbold på gulvet , liggende med din rombeformede på tennisbold og det rullende bolden på musklen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------