Position: sygdoms > influenza >

naturlig kost for diabetes

   Diabetes kan styres via kosten og naturlige helbredelsesmetoder . Ofte kan sunde kostvaner og livsstil ændringer reducere eller fjerne behovet for insulin . Det centrale er at vide , hvad vaner og fødevarer bør blive omfavnet , og som bør undgås

Frisk Frugt og rå grøntsager

Hver kost bør indeholde frugt og grønt for at bevare sundhed, men en diabetiker absolut har brug for disse fødevarer for at forblive raske . Det er vigtigt at vide, hvilke er de bedste , og hvordan de skal spises . Frugter som bananer , granatæble , brombær og tranebær er fulde af antioxidanter og stærkt anbefalet i en diabetisk diæt . Grøntsager som spinat , gulerødder , kål , radiser og artiskokker er også stor for en diabetiker . De indeholder antioxidant egenskaber og hjælper med at holde i bugspytkirtlen ( som producerer insulin ) fungerer korrekt .

Fiber glykæmisk indeks

Det glykæmiske indeks rangerer fødevarer i henhold til hvordan de påvirker blodsukkeret . De faktorer omfatter Absorptionshastigheden og fordøjelse , modenhed , graden af behandlingen og arten af stivelsen i hvert mad . Fødevarer, der indeholder masser af fibre med et lavt glykæmisk indeks , bør hæfteklammer i alle diabetisk diæt . Det betyder, komplekse kulhydrater såsom hele korn brød , havregryn , bør byg , nødder og bønner indgår . Fødevarer med et højt glykæmisk indeks , såsom vafler , donuts , ruller , ris kager og kartofler bør undgås . En kost med højt fiber kan reducere behovet for insulin . Over tid kan diabetikere , der konsekvent spiser fiber-rige fødevarer se behovet for insulin forsvinder .

Tillæg

Der er mange naturlige kosttilskud , som er kendt for at drage fordel diabetikere . Magnesium og chrom hjælpe med at forbedre insulinfølsomheden . Begge kan findes i pille form på lokale købmand eller narkotika butik , og chrom kan findes i fødevarer som svampe , fuldkorn , solsikkekerner og majsolie .

hvad man skal undgå

Hold salt og stegt mad til et minimum . Dette omfatter fastfood , rødt kød , forarbejdede fødevarer og alt kogt i smør eller svinefedt . Må ikke forbruge mere end 2 kopper te eller kaffe hver dag . Naturlægemidler, grøn og persille te er bedre valg , da de indeholder flere næringsstoffer og antioxidanter . Må ikke drikke alkohol på tom mave . Dette vil øge sandsynligheden for lavt blodsukker niveau eller hypoglykæmi . Cook med olier , der er enkeltumættet og flerumættet . Undgå olier såsom palmekerneolie og kokos olier , da disse er mættet fedt og kan bidrage til hjerteproblemer for diabetikere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------