Position: sygdoms > influenza >

lænde spondylosis fysioterapi behandling

   Lumbal spondylosis , også kendt som spinal slidgigt , påvirker nederste del af ryggen gennem en indsnævring af rygmarvskanalen . Den lidelse er primært ses hos personer over 40 år , og kvinder påvirkes mere end mænd . Fælles klager er smerter og morgenstivhed i nedre del af ryggen .

Som lumbal del af rygsøjlen bærer størstedelen af en persons vægt , kan smerte være forbundet med løft og anden fysisk aktivitet eller sidder i lange perioder af tid . Fysioterapi kan hjælpe med at lette smerter og øge mobiliteten .

Fysioterapi valgmuligheder

I mange tilfælde af lumbal spondylosis , resten kombineret med fysioterapi er bestilt . Og i 75 procent af tilfældene , fysioterapi og resten tager sig af problemet .

Fysioterapi kan lette smerter i nakken og ryg stivhed . Øvelser såsom crunches og abdominal træning kan styrke og rehabilitere muskler og led i nærheden af rygsøjlen og maven , der hjælper lette tryk og smerte på rygsøjlen .

Fysioterapeuter også bruge elektronisk stimulering og varme for at mindske smerter og muskelkramper knyttet til spondylosis . Øvelser der involverer trisser og lodder bruges ofte til at styrke en patients nakke -og rygmuskler .

En fysioterapeut kan også give strategier til begrænsning af risikoen for fremtidige rygproblemer , og om eventuelle begrænsninger i arbejde eller rekreative aktiviteter påkrævet .

Mulig fysisk terapi øvelser omfatter yoga-lignende øvelser og andre øvelser til at øge fleksibiliteten og styrke . . Strækøvelser er også almindelige former for behandling

Isometrisk øvelser

Isometrisk øvelser-hvor en muskel er anspændt op og holdt stille , når fastholde spændinger-er et værktøj fysioterapeuter brug . Store elastikker bruges ofte til at yde modstand og samtidig øge fleksibiliteten .

Svømning og hydroterapi er andre mulige fysioterapi løsninger .

En fysioterapeut kan have en patient bærer en hals krave eller hals tandbøjle til at holde de ramte fælles på plads og begrænse muskel spasmer . En lavere rygstøtte bælte kan også foreslået at holde vægten væk fra patientens ryg

terapi øvelser

Fysioterapi øvelser kan omfatte udvidelser , hvor en påvirket person ligger på maven på gulvet og derefter hæver hendes overkrop som højt som muligt for at styrke ryg musklerne .

berørte personer kan også stå tæt på en væg , med fødderne omkring 12 inches fra væggen . At placere deres hænder på væggen , den enkelte stress tilbagestående , der arbejder arm -og rygmuskler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------