Position: sygdoms > influenza >

hvad er de behandlinger af brændende fødder ?

   Svampeinfektioner, vitaminmangel , allergier og dårligt valg af sko og strømper er alle grunde, som du kan opleve brændende fødder fornemmelser . Hvis du har en tidligere medicinske tilstand, som er fører til brændende fornemmelse , konsulteret Deres læge til den mest effektive kur er den bedste løsning . Indtil du gør det , der er et par midlertidige behandlinger, som kan holde dine fødder kølige

Cool Water

Du kan lindre dine fødder i koldt vand . Afhængigt af sværhedsgraden af den brændende fornemmelse , kan det være fristende at lægger is på fødderne, men gør det ikke som den drastiske ændring i temperaturen kan være skadelige for dine fødder . Fyld et badekar med koldt vand og lad dine fødder blød indtil lettet .

smertestillende

En simpel smertestillende som aspirin eller Acetaminophen vil hjælpe med at lette smerter af din brændende fødder . Hvis du normalt går ud for en tur og komme tilbage med brændende fødder , er det en god ide at tage et par aspirin med dig , før du tager afsted. Så snart du føler smerte , tage anfaldsmedicin . Så, når du kommer hjem , kan du også nyde dine fødder i et køligt bad .

Korrekt sko og strømper

Et af de mest effektive behandlinger for brændende fødder roterer dine sko og strømper hyppigt. En af de førende årsager til brændende fødder er fugt blandet med friktion , så det er godt at bære strømper og sko , der giver dine fødder at ånde og fordampe sved . Holde sig væk fra uld sokker og vælge bomuld eller CoolMax sokker i stedet . Hvis du iført virkelig stramt sko, der fælde en nerve i din fod , kan det føre til en brændende fornemmelse . Du kan endda være allergisk overfor din sko eller sok materiale . Prøv iført sko på anden dag for at lade dem tørre helt , og ændre sko og strømper to gange om dagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------