Position: sygdoms > influenza >

hofteleddet smertelindring

   Smerter i hofteleddet kan gøre siddende , liggende eller stående en elendig oplevelse . Hofteleddet problemer kan også forårsage smerter i ben, ryg eller balder . Smerter ofte udstråler fra et traume og kan være svær at lokalisere . Behandlinger spænder fra brug af varmt og koldt pakker til øvelser til hofteledsalloplastik . Smerten må ikke ignoreres , håber det vil gå væk . Uddan dig selv på årsager og behandlingsmuligheder for at sikre, at du er mobile i de kommende år

Du skal bruge:
Ice pakker .
Over -the-counter smertestillende midler.

Årsager

Hip ledsmerter stammer fra mange årsager , ifølge Jonathan Cluett , MD , ved Center for smertelindring . Trochanteric bursitis er en betændelse i slimsækken omkring leddet. Artrit ( også gigt hofte ) er en betændelse i leddet og har mere end 100 specifikke typer . Senebetændelse er en betændelse i senen .
Osteonekrose skyldes en manglende blodforsyning til fælles , forårsager knogle celler til at dø . Lumbale smerter betyder spinal spørgsmål , men smerten kan udstråle i hofteleddene . Springhofte hofte er en hørbar klikke eller snapper lyd , der kan blive smertefuldt med tiden . Frakturer er pauser i forbindelse med enten et traume , som en bilulykke , eller med en gigt tilstand . Barndommen betingelser omfatter ofte udviklingsmæssige dysplasi , en deformeret eller fejljusteret samling fra barndom . Legg-Calve-Perthes sygdom er en degenerativ tilstand, der fører til hip deformitet .

For at bestemme karakteren af den smerte , se en læge eller sygeplejerske . Smerten kan mærkes i hoften , det omgivende muskler eller væv , men kunne hoftesmerter faktisk være fra en spinal tilstand .

Behandlinger

Terapier for hofte ledsmerter omfatter både traditionelle metoder og holistiske behandlinger . Typisk er hofteledsalloplastik anbefales efter andre behandlingsformer ikke har lettet problemet og betragtes ofte som en sidste udvej .

Afhængig af tilstand , kan den første fremgangsmåde omfatter hvile , is og varme , udspænding , fysisk terapi og anti-inflammatorisk medicin . Hofteleddet injektioner kan hjælpe med at lindre smerten og hjælpe med at fastslå årsagen , ifølge Ray M. Baker , MD . Under proceduren , er smertestillende medicin kombineret med kortison sprøjtes direkte ind i det fælles via en IV . Hvis smerten symptomer er lettet over flere dage , det fælles er , hvor problemet er opstået . Denne procedure kan midlertidigt øge hofte smerter, når den bedøvende medicin forsvinder , og kortison er begyndt at arbejde .

Alternative sundhedsbehandlinger omfatter kosttilskud såsom glucosamin , der er kendt for at stimulere produktionen af glycosaminoglycaner , en brusk bygherre. Vitamin B -12 og kalcium samt en kost af friske frugter og grøntsager er også betragtes som vigtige i healing hofte problemer.

Akupunktur og kiropraktisk behandling kan være nyttigt at lindre symptomerne . Kiropraktisk behandling hjælper lindre strukturelle spørgsmål , såsom sacroiliac tilpasning ; . et eksempel , der behandler den underliggende årsag til den smerte

En anden behandling , der har vist sig vellykket er kold laser behandling . Denne terapi kaldes også " laser akupunktur . " Det indebærer ikke medicin , er ikke invasive og er en smertefri behandling . Denne behandling er en blanding af gamle kinesiske medicin og moderne medicinsk viden .

Uanset terapier du prøver , hvad enten traditionel , holistisk eller en kombination , være vedholdende så mange årsager til hoftesmerter er degenerative . Løsning af smerten nu øger din nuværende livskvalitet og din fremtid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------