Position: sygdoms > influenza >

alkoholintervention behandling

   Betragtes som et yderst vigtigt skridt i behandlingsprocessen af afhængighed , intervention består af møde den afhængige enkelte hovedet på og forsøger at overbevise ham om at gå ind i en behandling center . Interventioner er mest nyttige for narkomaner , der nægter at indrømme, at de har et problem , har aldrig modtaget behandling før eller ikke synes at forstå konsekvenserne af deres adfærd . Venner og familiemedlemmer samles med en genoptræning ekspert eller sponsor og sætte sig ned med afhængige individuelle under interventionen processen .

Intervention Location

Normalt den person, der er ved at blive grebet , ikke helt ved, hvad der er ved at ske , så indsatsen sted bør være et sted, hvor alle kan nemt og bekvemt at indsamle og stofafhængige enkelte kan dukke op uden at ane , hvad der vil ske . Dette er ikke ment som et trick på den enkelte , men hvis hun vidste , hvad der var ved at ske , kan hun ikke dukker op, som står over for problemet er ofte den sværeste del .

mennesker til stede

De, der elsker og bekymrer sig om den afhængige person , og vil ærligt formidle dette og vise dem, hvordan de mener bør være til stede . Dette vil blive følelsesmæssig i en række forskellige måder og kan komme helt intens , men pointen af interventionen er at give kærlighed , støtte og sikkerhed til afhængige enkelte , at få ham til at føle , at gå gennem inddrivelse proces er det værd , at han er eftersøgt i alles liv . Den psykologiske kamp med alkoholisme er den hårdeste . Hvis det med held kan vindes, især i starten , resten så vil begynde at følge .

vellykket indsats

Pointen af interventionen som helhed er at gøre alkoholiker se, hvem hun virkelig er ved at høre fra alle de mennesker , der elsker og holder af hende . Mens dette kan være en pinlig og utrolig følelsesmæssig oplevelse for nogen , skal det også være omsorgsfuld og støttende . Hvis alle de mennesker til stede ikke brød sig , hvorfor skulle de have vist sig ? Det enkelte menneske har interveneret behov for at realisere dette gennem intervention og virkelig ønsker at få det bedre . Alle bør forsøge at holde hende så længe som muligt , indtil dette er gennemført .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------