Position: sygdoms > influenza >

afvænning fra alkohol i hjemmet

   Nogle mennesker overvinde alkoholisme foretrækker at gøre det i komfort i deres eget hjem , da der er kendskab og mindre af en stigmatisering , der kan være skadelige for den person i aflåst både personligt og professionelt . Der er fordele og ulemper ved denne metode , ligesom der er fordele og ulemper til at tillade indrejse dig selv med et stof -og alkohol afvænning centrum . Men uanset hvor du går til behandling af din afhængighed , så sørg for en praktiserende læge , der har erfaring med alkohol afvænning og abstinenser er til stede .

Begyndelse Hjem Detox

Det første skridt er at konsultere din egen læge og sørge for at nogen med medicinsk uddannelse overvåger din sundhed og abstinenser . Disse symptomer kan variere fra irritabilitet og depression til opkastning og pulserende hovedpine . Hvis du oplever alvorlige abstinenssymptomer , som omfatter kramper og muskelrystelser , hallucinationer og høj feber , skal du bruge lægehjælp på et hospital . For milde til moderate symptomer , fysisk aktivitet eller en sauna ( noget som gør dig sved ) er nyttigt , da det distraherer og skaffer kroppen af toksiner hurtigere . Kontrolleret anvendelse af foreskrevne smertestillende kan også afhjælpe nogle af disse abstinenssymptomer .

Kost

Kost bør også tages i betragtning . Frisk frugt bør være let tilgængelige . Kosttilskud og vitaminer , som Centrum og fiskeolie , bør også være omkring , samt lette måltider af protein , som f. eks fisk eller kylling og ris . Din appetit vil sandsynligvis ikke være stor , men det er vigtigt for disse sunde , rengøring fødevarer og kosttilskud , der skal handy .

Nogen der sammen med dig

Ud over det læge , hvis nogen skulle du kender og stoler bo hos dig hjemme i din detox -processen, i mindst et par dage . Personlig styrkelse og nogen der viser, hvor meget han elsker og bekymrer sig for dig er så hjælpsom som noget under dette ofte ru proces . Sindet er detoxing så meget som kroppen , og vinde den psykologiske kamp over misbrug er det første rigtige skridt ned ad vejen til bedring.

Kom op med en ny tidsplan

Som detox programmet derhjemme kommer til at en ende , læg en plan for din dag-til- dag livet , der fokuserer på helt nye aktiviteter og mennesker i dit liv . Falder tilbage i det samme gamle rutine ofte kører en inddrive alkoholiker at drikke igen . Prøv at undgå ethvert aspekt af de gamle vaner for at blive på toppen af psykologi afhængighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------