Position: sygdoms > influenza >

strategier for at håndtere med brystkræft symptomer

   Symptomer på brystkræft kan medføre stress og bekymring for patienten . De varierer meget fra hud skaller ud til blødning , og hvilke symptomer vil opstå, er ikke forudsigelig . Der er måder , at en kvinde kan behandle disse problemer samt den overvældende tanken om at have brystkræft

Information .

At vide, hvad de kan forvente , er en af de bedste måder at håndtere . Hvis en kvinde ved et symptom er muligt , så er der ingen overraskelse . Dette reducerer nogle af de bekymringer . Blive informeret og har kendskab til alle de faktiske omstændigheder kan også holde dig fra at tro oplysninger fra andre , der kan ikke være sandt . Indsamle oplysninger fra pålidelige kilder kun , såsom en læge eller klinik .

Support

En støtte gruppe er også en god måde at klare . At være omkring andre med samme tilstand eller dem, der har oplevet det kan give første hånd viden til en kvinde og lade hende se , at andre har gjort det . Dette giver hende håb og opmuntring , at det er muligt at overleve og få et liv bagefter . Dette bidrager til at reducere frygten for at dø . Gruppen kan give tips om hvad man skal gøre i løbet af symptomerne .

Tro , venner og familie

Tro hjælper giver ro til at en kvinde og lader hende til at indse , at der er dem, der passer hende . Det kan føre til en fred i sindet og hjælpe med depression . Venner og familie også hjælpe i denne henseende , viser, at de holder og er villige til at hjælpe hende igennem det .

Sund og rask

Hold sund og veludhvilet er en anden skal. Resten giver kvinden styrken til at bekæmpe enhver sygdomme , der kan komme op og afværge depression . Spise rigtigt og få motion kan hjælpe med udholdenhed og give din krop den energi, det er nødvendigt at bekæmpe sygdommen . Motion skal være let og uden overdrivelse , fordi sygdommen vil medføre træthed .

tid til dig

At tage sig tid til at slappe af og gøre ting , der er sjovt er en god måde at undgå blues . Alle har brug for " mig " tid , men især når de forsøger at bekæmpe en livstruende sygdom . Tag dig tid til at læse eller se tv , gå se en film eller lytte til musik-uanset hvad du nyder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------