Position: sygdoms > influenza >

om type 2 -diabetes og light sodavand

   Diabetes fortsat være stigende i USA med 8 procent af befolkningen i dag lider af sygdommen . Type 2- diabetes , også kendt som ikke- insulinkrævende eller voksen-debut diabetes , tegner sig for omkring 95 procent af alle diabetes tilfælde . Starten af type 2 -diabetes er påvirket af kosten , herunder drikkevarer, der forbruges , vægt og aktivitetsniveau . Undersøgelser, herunder en offentliggjort i tidsskriftet Diabetes Care i 202C har konkluderet, at indtagelse af light sodavand kan påvirke din risiko for at udvikle type 2 diabetes .

Type 2 Diabetes

Type 2 diabetes opstår, når kroppen er enten ikke i stand til at producere tilstrækkeligt insulin ( et hormon , der udskilles af bugspytkirtlen ) eller cellerne ikke er i stand til at bruge insulin til rådighed . Insulin er vigtig, fordi den binder sig til sukker ( glukose ) i blodet og bærer den til cellerne , hvorved cellerne til at absorbere af glucose og bruge det til energi . Uden insulin , bygger glukose i blodet resulterer i celler sultede for energi-og mulige skader på forskellige dele af kroppen .

kunstige sødestoffer

Kost drikkevarer er meget populære , fordi de giver ingen kalorier , derfor folk tror , at de er et sundt alternativ til sukkerholdige drikkevarer . Men kunstige sødestoffer kan skabe flere problemer end naturlige sødemidler som sukker . Drikkevareproducenter bruge flere forskellige typer af kunstige sødestoffer , de to mest almindelige er sukkersøde og aspartam . Begge disse er blevet gennemgået af forskere og offentlige myndigheder , herunder Food and Drug Administration . De er blevet løst knyttet til en række forhold, herunder kræft og mavesår .

light sodavand og Diabetes

Ifølge en undersøgelse rapporteret af American Diabetes Association i 202C dem, der forbruger light sodavand på daglig basis har en 67 procent større risiko for at udvikle type 2 diabetes . Denne undersøgelse er ikke etablere en årsagssammenhæng . dog den øgede risiko er nok til at berettige yderligere undersøgelse med hensyn til den præcise årsag

Teorier

Der er flere teorier om, hvorfor light sodavand øger risikoen for type 2 -diabetes . Den første er, at du spiser en kost drikke , er din krop foregribe indtagelsen af en energikilde . Fordi det forventer glukose , kroppen frigiver insulin , men insulin er tilbage med ikke glucose at bære . Dette fører kroppen at så tørster højt sukkerindhold fødevarer . Dette er hvorfor nogle tror at indtagelse af light sodavand faktisk er årsagen til overvægt i stedet for vægttab . En anden teori er, at de , der drikker light sodavand overvurdere kalorieindhold opsparing og derefter overconsume andre fødevarer , der fører til vægtøgning og en glukose ubalance , hvilket øger din risiko for type 2 diabetes .

Forebyggelse

Mange medicinske tilstande øger din risiko for at udvikle type 2 -diabetes , herunder forhøjet blodtryk , fedme og et nedsat niveau af HDL , som er " gode " kolesterol . For at forhindre udbrud af type 2 -diabetes , skal du øge din aktivitet og administrere din kost , efter en fedtfattig kost , der ikke indeholder light sodavand . Hvis du ønsker at indtage drikkevarer, der ikke tilføjer kalorier , så bo hos de mest forfriskende drik der er : ren og naturlig vand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------