Position: sygdoms > influenza >

iskiasnerven behandling : strækker

   Iskias er en tilstand , hvor iskiasnerven , den nerve der løber fra ryggen gennem hofter og ned i benene , er enten klemt eller opsvulmede , der forårsager smerte til at stråle fra rygsøjlen til benet . En række fælles strækninger kan bidrage til at lette symptomerne på iskias , hvilket reducerer smerter og forbedre livskvaliteten for patienten

Strækker til smertelindring

Der er ingen mirakel strækker sig iskias . Disse strækninger er almindeligvis udføres af high school idrætsundervisning såvel som professionelle idrætsudøvere . De er forstrækning stretch, den piriformis stræk , psoas stretch , underlivsbetændelse stretch , hofte stræk og lumbal udvidelse .

forstrækning strækning udføres liggende på ryggen . Holding bagsiden af dit ben , løft dit knæ , indtil det er vinkelret på jorden . Gang i denne position , glatte dine ben .

piriformis stræk er også gjort liggende på ryggen , når du holder den venstre lår samtidig med at knæet til brystet .

psoas stræk ligner dette træk , men i stedet for at holde dine lår , forstå dine knæ så tæt på brystet som muligt .


bækken strækning er også gjort på ryggen . Med armene foldet på brystet , løft din bagdel .

hofte strækning er bedst liggende på en bænk eller kanten af en seng , hvor dit knæ kan falde lavere end din bagdel . Hold dine knæ til brystet og derefter frigive en , indtil du mærke strækket i din hofte .

øvelser for at undgå

Når det kommer til iskias , ikke alle øvelser er lige . Der er bevægelser og øvelser , der vil få din iskias til at blusse op , hvilket betyder, at der er mere kompression på nerven , hvilket resulterer i mere smerte .

IKKE stå og røre dine tæer , hvis du har iskias . Gør ikke en forstrækning strækning , hvor du sidder op i stedet for at ligge på ryggen . Gør det ikke sidde- ups , hvor dine ben er længere lige , men abdominal krøller er alle ret til at gøre, hvis du har iskias .

Frigørelse Back

Tai Chi indeholder et skridt i den warmup rutine, som frigiver ryggen . Flytningen ligner en squat , men går ikke så dyb som en squat gør . Disse knæbøjninger er udført , mens du står med benene hip-bredde fra hinanden og tæerne let tilspidset udad . Squat , som hvis du lægger din bagdel på en imaginær afføring og stiger op igen. Som en del af en kampsport warmup , gøre eleverne disse til musik til at frigive spændinger i hofter og ryg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------