Position: sygdoms > influenza >

ikke E-vitamin hjælper strækmærker ?

   Graviditet , signifikant vægtøgning eller undertiden endog meget hurtige vækst kan forårsage strækmærker . Huden tynd på de områder , der er blevet understreget , forlader lange , uinteressante striber . Talrige cremer og lotions er til for at behandle strækmærker samt nye laser behandlingsformer og microdermabrasion . Men hvad nu, hvis du vil have noget simpelt og sundt ? Vitamin E er det nye buzz i Stretch Mark behandlinger

De officielle Word

Ifølge lægerne på Mayo Clinic , Vitamin E har ikke nogen reel virkning , ej heller er der nogen klinisk , at det virker på strækmærker . I stedet en A-vitamin creme kaldet Tretinoin er mere lægeligt accepteret . Behandlinger , der bruger slid og laser teknologi til at stimulere nye hud vækst er generelt hvad hvad lægerne anbefaler .

vitamin E Claim

De troende i E-vitamin, siger , at det , ligesom de laser og slid behandlinger , stimulerer hudens vækst og udvikling . Konceptet er simpelt . Vitamin E er en meget kraftfuld antioxidant , som forhindrer dannelsen af frie radikaler partikler . Frie radikaler nedbryde hudens celler og skaber ældning og nedbrydning af næringsstoffer .

I teorien beskytter Vitamin E kollagen og elastin-to centrale komponenter i en sund hud , og som dybest set støtter hudens celler. I teorien kan de vitamin endog tilskynde højere niveauer af disse kemikalier , som derefter kan bidrage til at stimulere flere lag hud regenerering .

Sådan Behandling Works

Fortalere for E-vitamin sige, at selv vitamin er en del af mange Stretch Mark lotion og cremer , det er mest hensigtsmæssigt anvendes i sin rene form . E-vitamin kapsler , der sælges i flasker , indeholder ren vitamin E olie . Skær kapsler åbne for at frigøre olie . Du skal blot anvende olien direkte på strækmærker to gange dagligt, indtil strækmærker forbedre sig.

Men de traditionelle læger sige, at i de fleste tilfælde , strækmærker fade alligevel , bliver mindre synlige med tiden og er ikke skadeligt på nogen måde . De er kun et kosmetisk problem . Læger typisk rådgive kosmetiske procedurer beskrevet ovenfor over E-vitamin olie .

Inden en behandling-dokumenteret , uprøvede , godartet eller ej-konsultere en læge for at sikre, at det er et sikkert valg for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------