Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan helbrede fodsvamp med hjem behandlinger

  De fleste tilfælde af fodsvamp kan behandles og helbredes i hjemmet . Det trick til at komme af fodsvamp er at have en forståelse af svamp og bruge en multi -step tilgang til at fjerne det . Fodsvamp er en svampeinfektion i huden , også kendt som tinea pedis , der resulterer i krakket , kløende og skællende hud mellem tæerne og på sålerne på fødderne . Alle kan kontrakten fodsvamp , om folk der sveder nemt , og dem , der går barfodet ofte er de mest modtagelige . Den svampeinfektion kan være vanskelig at fjerne , men med lidt vedholdenhed og den rigtige behandlinger , kan du helbrede fodsvamp derhjemme og forhindre det gentager sig . . Hvis du er seriøs omkring endelig at slippe af med fodsvamp , følg denne magtfulde anti-svampe regime af de bedste hjem behandlinger for fodsvamp
1 .
Start ved at behandle fodsvamp indefra . Svampen er en opportunistisk infektion , hvilket betyder, at den vokser bedst , når kroppen er i en svækket tilstand . At hjælpe din krop med at bekæmpe off en fodsvamp infektion , forbruge masser af probiotiske holdige fødevarer . Probiotika, der findes naturligt i yoghurt , er gavnlige bakterier , der dræber svampe og forhindre mange andre opportunistiske infektioner . Spis 2-3 portioner af yoghurt hver dag. Hvis du har problemer med at få nok yoghurt , kan du bruge probiotiske kosttilskud i stedet . Også tage en multivitaminpille og ekstra C-vitamin for at øge dit immunsystem , så du kan komme over fodsvamp hurtigere .
2 .
Følg en streng fod hygiejne rutine at slippe af med fodsvamp . Under omhyggelig hygiejne er et absolut must , når det kommer til behandling fodsvamp . Vask dine fødder dagligt med en skælshampoo , der indeholder selen sulfid , såsom Selsun Blue . Ca 2-5 gange om ugen suge dine fødder i 30 minutter i et bad med varmt vand , 1 spsk tea tree olie og 3 tsk salt . Mod slutningen af fodsvamp sættetid , skal du bruge en pimpsten til at fjerne hård hud og døde hudceller , som svamp kan skjule under . Fjern skællende pletter fra i mellem tæerne og omkring tånegle med en blød børste krat . Pat tør med et rent håndklæde og derefter bruge en hårtørrer på lav-medium varme til sikre, at ingen fugt er tilbage på dine fødder . En ekstra bonus er , at varmen fra tørretumbleren dræber overfladen svamp og åbner porerne , som vil gøre fodsvamp behandlinger mere effektive .
3 .
behandle infektionen med anti-svampe creme /løsninger til atletens foden. Afhængigt af hvilken type af fodsvamp du lider af , kan du enten bruge anti-svampe creme lignende Lotrimin Ultra creme eller spray løsning som Tinactin anti-svampe spray . Hvis de fleste af infektionen er mellem tæerne , og du også lider af svedige fødder og /eller fod lugt , undgå at bruge creme fodsvamp behandlinger . Anti-svampe sprøjtemidler er et bedre valg , fordi i modsætning til cremer , vil pust ikke tilføje ekstra fugt og vil hjælpe med at holde fødderne tørre . Anti-svampe cremer er et bedre valg , hvis du har tørre , revnede og stærkt callused hud på fodsålerne ( en type af fodsvamp kendt som Moccasin fodsvamp ) . Uanset hvilken behandling du vælger , skal du følge pakken anvisningerne nøje og bruge for en fuldstændig behandling tid som instrueret .
4 .
Glem ikke at behandle objekter , der kommer i kontakt med dine fødder samt . For at forhindre tilbagevendende fodsvamp , er det vigtigt at behandle sko , strømper og endda dit brusebad også . Spray dine sko med hvid eddike og tør dem i solen. Når tør , drys en anti-svampe pulver såsom Tinactin Super Absorberende Pulver i sålerne på dine sko til at dræbe alle resterende svamp og holde dine fødder tørre .
Bær altid rene sokker og vask tilsmudset sokker i varmt vand og blegemiddel ( til farvet sokker , skal du bruge en iltet renere gerne OxiClean i stedet for klorvand ) . Rengøre og desinficere dit brusebad med en blegemiddel baseret badeværelse renere og en god krat . Lav en vane at sprøjte bruseren gulvet med Lysol efter hver hver brug for at forhindre forurening , der kunne gøre fodsvamp tilbagevenden .

gode råd og advarsler


 • Skal fodsvamp symptomer bliver værre , eller du udvikler blødning , hævelse eller Puss fra revner i huden , skal du ringe til din læge så hurtigt som muligt . Du kunne have en sekundær infektion med bakterier , som er nødt recept antibiotika for at helbrede .
 • Denne artikel er kun til orientering . Det er ikke beregnet til at blive brugt i stedet for lægehjælp fra en kvalificeret læge . Altid tale med din læge før du starter hjem behandlinger for fodsvamp eller nogen anden sundhedsmæssig tilstand .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------