Position: sygdoms > influenza >

hurtigt cellulite behandlinger

   Cellulite er en hudsygdom , hvor fedtceller bliver fanget lige under hudens overflade , hvilket skaber en " kløftede " effekt . Det er mest almindelige på lår, hofter og balder . Mænd og kvinder af enhver kropstype kan få cellulite . Cellulite spørgsmål har en tendens til at øges med alderen som følge af faldet i elastin og kollagen i huden . Ifølge cellulitetreatmentandreduction. com , er 90 % af kvinder i alderen 30 og op plaget med appelsinhud

cremer og lotions <. /h2 > Cremer og lotions er de mest populære form af cellulite behandling, fordi de er relativt billige og arbejder hurtigt . De arbejder ved at løfte op i huden mellem smilehullerne af cellulite at give huden en glat udseende . Der findes flere typer af cremer og lotions til rådighed på markedet , som findes på stormagasiner og på kiosker . Kig efter produkter, der indeholder ingredienser såsom koffein , padderokker ekstrakt , retinol , og shea smør .

Cellulite cremer og lotions arbejde i løbet af dagen og skal anvendes dagligt at være effektive . Når en bruger stopper behandling , cellulite uundgåeligt afkast .

Body Wraps

kropsindpakninger give hurtige cellulite lindring , men kun midlertidigt . Hvis en person var til at stole udelukkende på kropsindpakninger til behandling af cellulite , ville hun nødt til at gøre dem på daglig basis . Nogle mennesker bruger dem lige inden for visse lejligheder , såsom at gå til stranden . Kropsindpakinger arbejde ved at reducere vand vægt i kroppen i modsætning til fedt , hvilket forklarer den behandling 's midlertidige effekter på cellulite .

fedtsugning og Laser Behandlinger

Fedtsugning er en ekstrem hurtig procedure , hvor fedt er suget ud af kroppen . Imidlertid fedtsugning kun har en midlertidig effekt på at mindske cellulite og er en meget kostbar procedure . Og når dens virkninger fortager sig , ender cellulite med at se værre end det gjorde før .

Laser behandlinger giver øjeblikkelig lindring af cellulite . Laserstråler trænge gennem cellulite-ramte område og nå til adipøse lag af huden . Lasere arbejde som massager , stimulerende omsætning i det område, der behandles . Selv om hurtige og effektive, er laser behandlinger ikke holde cellulite i at komme tilbage .

Forebyggelse

Cellulite kan være genetiske og derfor uundgåelig. Men der er et par måder, cellulite kan forebygges , selv om bare delvist . Regelmæssig motion hjælper med at holde fedt niveauer ned og fedt-brænding muskler tonet . En sund kost skal følges dagligt , og du bør ikke deltage i nogen FAD kostvaner . Disse forebyggende behandlinger kan også bidrage til at reducere forekomsten af cellulite til en vis grad , da fedt er ved at blive forvist fra kroppen . Rygning og dehydrering kan også føre til cellulite , så undgå disse så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------