Position: sygdoms > influenza >

cervikale puder & nakkesmerter

   Cervikal smerter er en invaliderende sundhedsproblem , som ofte bidrager til tab af søvn . Hvis halshvirvelsøjlen ikke er støttet ordentligt , når man ligger ned , kan det øge ustabilitet . Hvorvidt smerten er akut eller kronisk , en cervikal pude kan lindre dine smerter i nakken

Sikke en Livmoderhalskræft Pillow Har

Livmoderhalskræft puder tilbyde tiltrængt relief. Der er et gunstigt pude hjælper lindre smerter ved at ændre den bue af den halshvirvelsøjlen . En cervikal pude bør holde hals og hoved på linje med rygsøjlen , mens du sover. Den rigtige nakkepude vil mindske presset på halsen . Mange puder ikke tilbyde støtte til den naturlige kurve i nakken , og dermed skabe eller bidrage til nakkesmerter . Dog bør en pude støtte nakken og bagsiden af hovedet .

Fordele ved en cervikal Pillow

Livmoderhalskræft puder arbejde ved at forbedre din kropsholdning , mens du sover . Cervikal puder hjælpe med at forbedre søvn ved at fritage stive muskler mellem hals og skuldre . På grund af den lindring af stive muskler og øget blodgennemstrømning til hjernen , ofte livmoderhalskræft puder hjælpe med at lindre hovedpine og migræne . I modsætning til almindelige puder , hjælper livmoderhalskræft puder støtte halshvirvelsøjlen , om du er på ryggen eller siden .

Massefylde og Design

En livmoderhalskræft pude skal bøje let og blive formet . Når shopping for en cervikal pude , kan du overveje skummet og fiberblanding , og om puden er stadig smidigt . Hvis en person sover på ryggen , en nedre kontur er mere nyttigt end for dem , der sover på deres sider . Der er mønstre , der fungerer godt for dem , der sover på deres side og ryg .

Størrelse af livmoderhalskræft nakkepuder

Den rigtige pude vil ikke løfte hovedet for højt op eller være så lave, at dit hoved og nakke vippe . Når de søger en nakkepude , er det vigtigt at finde en , der tilbyder komfort og støtte , mens du sover . Der er ikke en one size fits all pude , så trial and error kan være nødvendigt at finde den mest komfortable pude til nakken . En af de bedste metoder til at finde en cervikal pude er at have nogen måle området fra bunden af halsen til venstre skulder . Dette vil hjælpe med at bestemme , hvad livmoderhalskræft nakkepude vil være mest behagelige .

Advarsel

Hvis en cervikal pude faktisk forårsager smerte , stoppe med at bruge det som en pude bør ikke føre til ubehag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------