Position: sygdoms > influenza >

behandlinger for astma ?

   Ifølge den amerikanske Lung Association , en anslået 34. 100 tusind amerikanere har været diagnosticeret med astma . Ifølge World Health Organization , en yderligere 300 millioner mennesker over hele verden også lider af astma , hvoraf 250. 000 mennesker dør hvert år . Med så mange ramt af sygdommen , har der været meget studie og forskning udført i effektive behandlinger

Kortikosteroider

En af de mest almindelige former for behandling af astma er kortikosteroider . Kortikosteroider kommer både på kort sigt ( intravenøs eller oral ) og lang sigt ( inhaleret ) behandlingsmuligheder. Kortikosteroider virker ved at reducere betændelse i luftvejene , hjælper dem, der lider af astma til at trække vejret lettere . Fælles inhalerede kortikosteroider omfatter Qvar , Pulmicort , Aerobid og Azmacort . Fælles orale kortikosteroider er Orasone , Medrol og Prelone .

Beta -2 agonister

Beta -2 agonister er tilgængelige for både kronisk ( LABAs ) og akut ( Sabas ) former for astma . Beta -2 agonister arbejde som bronkodilatatorer ved at åbne op Airways og lindre enhver betændelse omkring luftvejene . Både kort-og langsigtede former for medicin er spredte bruger en inhalator eller forstøver . Langtidsvirkende beta -2 agonister ( LABAs ) er beregnet til at blive brugt regelmæssigt for at forhindre astma opstår . Disse omfatter salmeterol og formoterol . Korttidsvirkende beta -2 agonister ( Sabas ) , såsom Maxair og Proventil , der må kun anvendes efter behov .

leukotrien Modifiers

leukotriene modifikatorer er en anden mulighed for behandling af astma . Disse bronchodialaters vokser i popularitet og omfatter Singulair , Accolate og Zyflo CR . Når indåndes, leukotriene modifikatorer arbejde ved at reducere mængden af slim , der produceres i luftvejene , samt ved at fritage nogen betændelse i luftvejene .

Theophyllin

For dem der ikke ønsker at bruge en inhalator på regelmæssig grundlag , Theophyllin tilbyder en daglig pille at hjælpe med at kontrollere astma . Som de fleste inhalatorer , arbejder Theophyllin som en bronchodialater , men det tages i tabletform . Den medicin er frigivet til blodbanen , når fordøjet og arbejder hele tiden holde musklerne omkring luftvejene afslappet .

Forebyggende Metoder

Udenfor medicin , er der flere forebyggende muligheder for at hjælpe med at kontrollere og behandle astma . Da astma ofte er forbundet med allergi , kan immunterapi være en mulighed for at hjælpe med at forhindre astmaanfald . Immunterapi virker ved at indføre små mængder af en allergi over tid ind i en patients krop i håbet om , at kroppen vil udvikle immunitet mod dette stof . Hvis kroppen ikke længere har en allergisk reaktion over for stoffet , vil et astmaanfald ikke opstå på grund af tidligere eksponering for at allergenet . Brugen af Xolair er en anden ny behandling for at hjælpe astmatikere har færre angreb på grund af allergi . Xolair er et antistof medicin , der mindsker sværhedsgraden af kroppens ractions for allergener .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------