Position: sygdoms > influenza >

behandling for reaktiv depression

   Reaktiv depression er også kendt som en justering uorden med en deprimeret stemning . Diagnosticering af en justering uorden er en sidste udvej i de psykiatriske samfund . Hvis en patient kan diagnosticeres i en anden kategori , vil hun blive . Udtrykket " reaktiv depression " er brugt til at beskrive mild til moderat depression , der er et direkte resultat af en stressende begivenhed

Kognitiv adfærdsterapi .

Ved foden af kognitiv adfærdsterapi er troen på, at det ikke er en genstand eller begivenhed , der er stressende , men patientens opfattelse af det pågældende objekt eller begivenhed . Ifølge den kognitive terapi teorier , er det en forvrængning i tanker , der forårsager psykisk lidelse . Troen på , at en deprimeret person vil se stimuli , hvad enten positive , negative eller neutrale , som en negativ . For eksempel , når en deprimeret person er blevet underrettet om en passende undersøgelse på arbejdspladsen , vil han beklage, at revisionen ikke var ekstraordinær og vil tro hans job er på spil . Målet med behandlingen er at udrede det forvrængede tankemønstre gør det muligt for patienten at se stimuli mere positivt .

Interpersonelle Terapi

Reaktiv depression betragtes som en kortsigtet uordnede normalt forsvinde inden for seks måneder eller derunder med behandling . Dette er en af grundene interpersonelle terapi er en ofte ordineret løsning . Det er en kortsigtet form for terapi . Interpersonel terapi fokuserer på en eller to centrale forhold emner . For eksempel hvis reaktiv depression er forårsaget af skilsmisse , skænderier blandt familiemedlemmer , det forræderi af en elsket en eller en række andre interpersonelle konflikter , terapi mål, som specifikt problem . Rådgivning fokuserer på forståelse af problemet og acceptere situationen som den er.
Reaktiv depression er resultatet af specifikke stressfaktorer . Disse kan omfatte arbejde stress , relationer slutter , død af en elsket og mange andre begivenheder , der forårsager en stor del af stress . Fordi der medfører, at betingelsen er tydelig på tidspunktet for diagnosen , behandling indebærer ofte nogle resolution om stressor .

Medicin

Anti -depressiva sjældent ordineret til behandling af mild til moderat depression , såsom reaktive depression . Risikoen for kemisk afhængighed er ikke altid begrundet af milde symptomer . Der er undtagelser til reglen, og til tider serotonin dopingmidler såsom Prozac og Zoloft vil blive ordineret . Kemisk behandling bærer med sig risici, som andre behandlinger ikke . Blandt listen over mulige bivirkninger er kvalme , svimmelhed , træthed og seksuelle bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------