Position: sygdoms > influenza >

medicin for ADHD hos børn

   Børn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) har svært ved at fastholde fokus og kontrol kropsbevægelser . Medicin , der behandler ADHD omfatter stimulanser og nonstimulants ; læger kan ordinere yderligere medicin til at behandle andre symptomer

stimulerende medicinering

Stimulanser gøre bære en risiko for bivirkninger . Selv om det kan synes mærkeligt at give en overstimuleret barn en stimulerende , i virkeligheden disse stoffer har vist sig at være meget vellykket i behandling ADHD symptomer . De boost neurotransmittere i hjernen bidrager til at overvinde uopmærksomhed og hyperaktivitet . Nogle børn med ADHD kan være i stand til at tage langtidsvirkende doser af disse lægemidler en gang om dagen , mens andre børn skal tage korttidsvirkende doser i løbet af dagen . Ritalin eller Vyvanse er almindelige eksempler på disse lægemidler. Børn , der tager dem for ADHD oplever ofte et tab af appetit eller søvnbesvær . Vægttab kan også opstå som en følge af nedsat appetit , og nogle børn kan blive humørsyg eller irritabel som virkningerne af de medikamenter, slid off .
Nydelsesmidler bærer en risiko for bivirkninger . Børn , der tager dem for ADHD symptomer ofte oplever et tab af appetit eller søvnbesvær . Vægttab kan også opstå som en følge af nedsat appetit , og nogle børn kan blive humørsyg eller irritabel som virkningerne af narkotika slid off .

Nonstimulant Medicin

Nogle børn med ADHD oplever for mange bivirkninger med stimulanser , og andre kan have nogen succes reaktion med dem . Når dette sker , kan lægerne ordinere en nonstimulant medicin er kendt som atomoxetin ( Strattera ) . Atomoxetin reducerer ADHD symptomer som uopmærksomhed og hyperaktivitet , og også kan blive en succes i behandling af angst .
Atomoxetin kan medføre et tab af appetit og vægttab hos patienter , der tager det . Det kan også give kvalme og sløvhed . I sjældne tilfælde , oplevet nogle børn, der har taget dette stof skadelige virkninger på leveren , så forældre og læger skal overvåge deres tilstand . Hertil kommer , er der en vis bekymring , at nonstimulant medikamenter såsom atomoxetin kan forårsage selvmordstendenser hos børn og teenagere , men har ingen konkrete sag om selvmord været knyttet til stoffet til dato .

Andre Medicin

Ud at behandle ADHD symptomer med stimulanser og nonstimulants , kan læger ordinere medicin såsom clonidin eller guanfacin . Selv om disse lægemidler tages for højt blodtryk , har de vist sig at være en succes i behandling af ADHD symptomer . I særdeleshed , kan disse stoffer være til hjælp for børn , der har besvær med at sove eller har udviklet en nervøs tic som en følge af andre ADHD medicin , de tager . Børn , der ikke reagerer på andre ADHD medicin , eller dem, der bliver behandlet for både ADHD og en stemning lidelse , også kan tage antidepressiva , såsom Zoloft eller Lexapro . Forældre og læger bør udvise forsigtighed med denne behandling på grund af bekymringer om selvmord og teenagere og børn, der tager visse antidepressiva .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------