Position: sygdoms > hovedpine >

hvad er de behandlinger af distale supraspinatus ?

   Den distale supraspinatus senen , der forbinder skulderen 's supraspinatus musklen til overarmen via rotator manchet , kan lide en række almindelige skader , hvoraf de fleste omfatter en form for tendinitis ( stamme ) , impingement ( kompression /gnidning af senen mellem armen og skulder knogler ) eller rotator cuff rive

kulde og varme


I starten af smerter, kan isen være anvendt på skulderen for at reducere betændelse og hævelse . Skiftevis is med en varmekilde betragtes som frivillig , selv om anvendelsen af varme hjælper øge omsætning , der er blevet bremset på grund af det kolde .

Rest /Immobilisering


Resten kan være den vigtigste form for behandling for den skadelidte supraspinatus sener og muskler . Mange, om ikke de fleste af de aktive mennesker, der lider mindre rotator cuff skader forværre deres kvæstelser ved at vende tilbage til fuld udnyttelse af det fælles før senen har haft tilstrækkelig tid til at helbrede .

Fysioterapi /Rehabilitering


Diverse strække og bevægelse øvelser kan hjælpe en såret distale supraspinatus senen genvinde styrke .

Injection

Kortikosteroid injektioner er undertiden bruges til at lindre gigt og impingement-relaterede symptomer .

Ultralyd Terapi

En mere eksperimenterende tilgang til rotator cuff behandling indebærer ved hjælp af ultralyd for at minimere eller nedbryde begyndende arvæv og samtidig holde resterende elasticitet på et minimum ved at holde senen " arbejder " på en passiv plan under hvile .

Kirurgi

Yngre mennesker med raske skulder muskler , der lider en alvorlig eller fuld distal supraspinatus tåre kan søge kirurgisk at genvinde fuld udnyttelse af skulderen . Sunde sener er nemmere at reparere kirurgisk end ældre eller tidligere skadede væv , og kirurgi er mindre tilbøjelige til at være effektive på en ældre patient .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------