Position: sygdoms > hovedpine >

hvad er årsagerne til acne på kæben linje ?

   Acne kan forårsage smerte og forlegenhed . Mens en breakout kan ske overalt på ansigt, hals eller ryg , er der visse grunde til, at det sker på jawline

fedtet hud


Nogle gange hud er meget fedtet på hagen og hals områder . Talgkirtlerne blandes med hud olier og døde hudceller , der tilstoppes porer. Hvis nogen bakterier er til stede , acne er resultatet . De jawline og hage er en af de vigtigste område for denne kombination at forekomme .

Hormoner


Hormoner er en af de største bidragydere til acne udbrud , og alligevel så ofte overses som en synder . Kvinder især have svingende hormoner på grund af menstruationscyklus . Når hormoner bølge , de skaber en masse olie , som fører til acne . For folk , der allerede har fedtet hud , kan dette påvirke deres jawline i særdeleshed .

Beklædningsgenstande


Tøj og beklædningsgenstande slidt i nærheden af halsen og hagen , som rullekraver , jakker , trøjer og tørklæder , kan forårsage irritation . Det behøver ikke at være et bestemt stof , men en artikel af tøj , der klæber til huden omkring halsen i lang tid kan opmuntre acne udbrud omkring kæben .

Skæve på hænder

Det er en vane , at mange af os ikke mærke , men faktisk bidrager til jawline acne . Lænet på dine hænder , mens du ser fjernsyn , læser eller studerer kan introducere bakterier på huden . Dette kan medføre nye udbrud og forværre eksisterende .

Head Gear

Elementer som hjelme , pandebånd , hoved stropper og hage stropper kan forårsage acne omkring kæben . Iført disse ting som en del af et sportshold , for at arbejde eller deltage i en hobby kan begå din acne udbrud.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------