Position: sygdoms > hovedpine >

er brun sukker lige så slemt som hvide til diabetikere ?

   Når nogen spiser sukker , kroppen hurtigt metabolizes sukker og konverterer det til essentielle fedtsyrer og kolesterol . Fordøje sukker forårsager også en kraftig stigning i blodsukkerniveauet . Hos ikke-diabetikere , frigiver bugspytkirtlen tilstrækkelig insulin til at imødegå den glukose , men diabetikere typisk producere for lidt eller ingen insulin . Brunt sukker er så slemt som hvidt sukker til diabetikere

Hvidt sukker


Mens forarbejdning hvidt sukker , er det melasse strippet fra sukker , og det er bleget hvidt ved anvendelse af svovldioxid .

Brown Sugar


Brunt sukker er lavet stort set de samme måde som hvidt sukker , med undtagelse af fabrikanten tilføjer melasse tilbage til det hvide sukker i slutningen af processen at give farin sin farve .

funktioner


Ifølge diætister tilknyttet HealthCastle . com , brun sukker har en lille mængde mineraler mangler i hvidt sukker , men du ville have at spise store mængder for at at være til nogen gavn .

Overvejelser

Mange diabetikere følge det glykæmiske indeks ( GI ) for at gøre valg af fødevarer . GI tildeler et nummer til fødevarer er baseret på hvor hurtigt og hvor højt de ophøjer blodsukkerniveauer . En 25 g servering af sukker har en rating på 65 , det glykæmiske indeks ikke skelner mellem hvid , brun eller råsukker , fordi alle få samme svar

Misforståelser

Diabetikere er undertiden rådes til at anvende agave sirup . eller honning i stedet for brun eller hvidt sukker , men begge behandles på samme måde som sukker og provokere en stigning i blodsukkerniveauet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------