Position: sygdoms > hovedpine >

effekt af allergi ved at høre

   Allergi føre til trafikpropper i øjne, ører , næse og hals på grund af kemiske histamin udgivelser , som forårsager betændelse resulterer i overskydende slim produktion . Allergi føre til symptomer på nysen , løbende næse , hvæsen , conjunctivitis og øreinfektioner

Betydning

Allergier medføre væske ophobninger i det eustakiske rør , der krænker dræning funktion . Blokerede rør giver virus og bakterier til at infiltrere hulrum , der forårsager øreinfektioner .

Midlertidig Symptomer

Kortsigtede høretab er et symptom på allergisk øreinfektioner . Som væske hober sig op bag trommehinden i mellemøret , lydvibrationer tager længere tid at rejse , dæmpende hørelse .

Fluid Build- Up

Middle øre væske fører til pres på trommehinden og knogler . Kroniske øre infektioner, der skyldes allergi kan resultere i permanent tab af hørelsen , hvis væske forbliver fast i mellemøret .

Bristet trommehinder

trommehinder kan gå i stykker på grund af pres forårsaget af væske og pus ophobninger som følge af øreinfektioner . Hyppige brud skader øret struktur , potentielt kræver kirurgisk og forårsager høretab.

otitis media

Otitis media er en symptomatisk betingelse for barndommen allergier , præsenterer på grund af små eustakiske rør , der er tilbøjelige til at gentagne infektioner . Otitis media forårsager nerveskader resulterer i permanente, sensorineuralt høretab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------