Position: sygdoms > hovedpine >

oplysninger om dårligt blodomløb i benene

   Selv om dårlig cirkulation i benene ikke kan virke som en alvorlig helbredstilstand , er det faktisk forårsager yderst smertefulde symptomer . Hvis du har dårligt blodomløb i benene , er det vigtigt klart at forstå den betingelse , herunder dens årsager , risikofaktorer og behandling

Årsager

Dårlig cirkulation i benene er ofte forårsaget af perifer karsygdom . Den mest almindelige årsag til denne tilstand er åreforkalkning , som er, når arterierne bliver hårde og tykke , at reducere mængden af blod , der flyder gennem skibet .

Symptomer

symptomer på dårlig cirkulation i benene omfatter kramper i lægmuskler , hævelser i fødder og ben , følelsesløshed og snurren i fødderne eller tæer . Huden på fødder og ben kan også blive påvirket . Dårlig cirkulation ofte får huden temperaturen til at falde og hudfarve for at blive blege , blå eller rød . En stigning i nedbrydning af huden , infektioner og sår også opstår på grund af dårligt blodomløb .

Risikofaktorer

Visse risikofaktorer øger risikoen for at udvikle dårlig cirkulation i benene . Den mest almindelige årsag til dårlig cirkulation er diabetes . Andre risikofaktorer omfatter højt blodtryk , højt kolesteroltal , rygning og manglende motion .

Behandling

Hvis du har dårligt blodomløb i benene , er det vigtigt at tale med din læge om de relevante behandlinger for din særlige betingelse . Fjerne så mange risikofaktorer fra dit liv som muligt , slid elastiske strømper , og være konstant bevidst om dine ben position for ikke at hindre din allerede dårligt blodomløb .

Komplikationer

Dårlig cirkulation i benene kan blive værre og værre , hvis venstre ubehandlet . Hvis dette sker , kan flere alvorlige medicinske komplikationer resultat . Lejlighedsvis , kan cirkulation i benene blevet så begrænset , at ben og fødder er ikke længere i stand til at fungere ordentligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------