Position: sygdoms > hovedpine >

omvending seng til rygsmerter

   En inversion bordet tilbagefører virkningerne af tyngdekraften på din krop . Det forlænger rygsøjlen og øger afstanden mellem hvirvlerne , effektivt lindre ikke-skade-relaterede rygsmerter

Fastholder Disc Sundhed

Gravity og daglige aktiviteter komprimere rygsøjlen. Vende det forsigtigt er en effektiv måde at reducere tyngdekraften på kroppen og kan hjælpe dig føle højere og mere lige . Passiv invertering også fastholder fleksibiliteten i leddene og rygsøjlen .

Slap overanstrengt Muskler

Hængende på en inversion bordet strækker musklerne i skuldre , ryg og ben , og hjælper slappe af hele kroppen . Inverterende for så lidt som 10 sekunder kan mindske sværhedsgraden og varigheden af muskelstivhed og smerte .

lindre stress og spændinger

Spændinger i ryg og nakke kan forårsage hovedpine , muskelkramper og spinal forskydning . Ved hjælp af en omvending seng er en effektiv måde at reducere muskelspændinger --- og en fantastisk måde at slappe af .

stimulere cirkulation

Normalt kardiovaskulære system kæmper grovhed for at hente blod fra benene og nederste del af kroppen . Brug en omvending seng gør det muligt for kroppen til at arbejde med tyngdekraften at lette cirkulationen processen .

forbedre de vigtigste Fitness

En stærk kerne er afgørende for en smerte-fri tilbage . Inversion tilskynder korrekt kropsholdning og tilbage justering . Aktive inversion fungerer godt med crunches og andre kerne- styrke øvelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------