Position: sygdoms > hovedpine >

gurgle for sinus infektioner

   Når vi beskæftiger os med en sinus infektion , ofte efter nasal drop kan gøre din hals skrattende og smertefuld . gurgle løsninger, der kan hjælpe

Funktion

gurgle med visse væsker kan hjælpe dræbe bakterierne i halsen , der forårsager mange sinus infektioner . Men gurgle alene kan ikke dræbe en sinus infektion .

Typer

En saltvand gurgle er en af de mest populære gargles for sinus infektioner og forkølelser . Tag et glas vand og tilsæt bordsalt til glasset . Hvor meget bordsalt , du ønsker at tilføje , er helt op til dig . Gurgle , indtil hele glasset er tomt . Æble cider eddike og vand er en anden gurgle løsning , der fungerer godt for sinus infektioner . Smagen er hårdere end en saltvand gurgle . En anden gurgle løsning er peberrod , honning og vand . Tag en teskefuld honning , peberrod og en 8 ounce glas vand og gurgle den løsning , indtil glasset er færdigt . Denne gurgle løsning er den værste prøvesmagning af alle tre , men det har fordele .

Tidsramme

Det bedste tidspunkt at gøre din gurgle er ved begyndelsen af infektionen . Gurgle en gang vil ikke dræbe din sinus infektion . Du bør gøre det flere gange om dagen , i løbet af din infektion .

Fordele

Din hals vil føle dig bedre umiddelbart efter gurgle , selv om resultaterne kan være midlertidig . Et æble cider eddike gurgle rent faktisk hjælper bihuler , at nedbryde de slim , så du kan trække vejret klarere .

Overvejelser

Hvis du ved et uheld sluge nogle af løsningen , alle ingredienserne er okay for indtagelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------