Position: sygdoms > hovedpine >

tegn og symptomer på kronisk sygdom

   Kronisk sygdom er en catch -all sætning til en bred vifte af sygdomme og betingelser . Væsentlige , " kronisk " betyder sygdommen er igangværende eller tilbagevendende . Kroniske sygdomme køre en bred vifte af gigt til diabetes tarmproblemer til psykisk sygdom . Selvom den slags kroniske sygdomme , de nøjagtige tegn og symptomer , der er flere symptomer, der er fælles for kroniske sygdomme .

Smerter

Smerte er et fælles symptom på mange kroniske sygdomme . Mennesker, der lever sygdomme som gigt , lupus og kronisk træthedssyndrom oplevelse ledsmerter . Folk med irritabel tyktarm erfaring mavekramper og smerter . Diabetes kan medføre nervesmerter , en tilstand kaldet diabetisk neuropati . Hovedpine er et adelsmærke for visse kroniske sygdomme , herunder depression og kronisk træthedssyndrom .

Træthed

Træthed er et andet symptom fælles for mange kroniske sygdomme . Personer med kronisk hjerte -og lungesygdomme ofte oplever træthed . Træthed , selvfølgelig er kendetegnende symptom på kronisk træthedssyndrom , optræder i mere end 90 procent af befolkningen oplever den betingelse om, at Institut for Molekylær Medicin . Træthed er også et almindeligt symptom hos personer med lupus , diabetes eller depression .

Vægt ændringer

Mange kroniske sygdomme kan forårsage enten vægtøgning eller vægttab . Dette skyldes ofte, at hormon ubalancer eller problemer med visse kirtler eller organer i kroppen . Mennesker med kroniske gastrointestinale sygdomme som Crohn 's sygdom eller inflammatorisk tarmsygdom ofte tabe på grund af et tab af appetit og kronisk diarré . Vægttab er også en af de vigtigste symptomer på diabetes . Hypothyroidisme , som skyldes en underaktiv skjoldbruskkirtel , ofte er årsagen til overvægt . Depression, ifølge Mayo Clinic , kan forårsage enten vægtøgning eller vægttab .

Depression

Selvom depression i sig selv er klassificeret som en kronisk sygdom, er det også et symptom på mange kroniske sygdomme . Mayo Clinic rapporter om, at depression er et symptom på hypothyroidism og lupus . Institut for Molekylær Medicin , viser , at depression er den anden mest almindelige symptom på kronisk træthedssyndrom , der rapporteres af omkring 90 procent af folk med den betingelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------